Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει στασιμότητα κι αυτό οφείλεται στην έλλειψη διάθεσης να αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τις καταστάσεις. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι σε ύφεση και προτιμάτε να δουλέψετε από απόσταση αποφεύγοντας τις πολλές επαφές με κόσμο. Ένα οικονομικό ζήτημα που προκύπτει, δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαντάζεστε και αντιμετωπίζεται αν φανείτε προνοητικοί.   Η σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειας εξαρτάται συνεχώς από τη δική του διάθεση και είναι κάτι που σας ενοχλεί, όμως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά στην προκειμένη φάση, οπότε αναγκαστικά κάνετε υποχωρήσεις. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά και αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει κατευναστικά.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες αν και έρχεστε αντιμέτωποι με οικογενειακά ζητήματα που σας προβληματίζουν, ανακτάτε την αισιοδοξία σας μέσω της δουλειάς σας η οποία εξελίσσεται πέρα των προσδοκιών σας. Οι θετικές όψεις του Ήλιου με Άρη, Δία και Κρόνο προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας, αυξάνοντας την τύχη και τη δημοτικότητα σας. Αξιοποιήστε τη μέρα.   Ο γάμος/σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε από κοινού αποφάσεις σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, αρκεί να είναι προσωπική σας ανάγκη και όχι αποτέλεσμα των πιέσεων που μπορεί να δέχεστε από το περιβάλλον σας. Μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ισχυρογνώμονες και δεν βοηθάτε καθόλου όταν πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκαλείτε εσείς οι ίδιοι στασιμότητα στη δουλειά σας και μάλιστα σε μια φάση που υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να ενισχύσετε τους πόρους σας. Μην βιάζεστε να απορρίψετε κάποιες ιδέες που θα ακούσετε. Θα είναι εις βάρος σας.   Όταν αφήνετε τον εγωισμό σας να υπερισχύει, χάνετε τον έλεγχο και τα θεωρείτε όλα δεδομένα, ή μπορεί να πιστεύετε πως είναι όλοι υποχρεωμένοι να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και να ανέχονται ταυτόχρονα την απότομη συμπεριφορά σας. Αλλάξτε τακτική και μην είστε αχάριστοι/ες.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *