Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Όσοι εργάζεστε σήμερα, μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας καθώς οι θετικές όψεις Ήλιου – Άρη, ενισχύουν την τύχη σας και διευκολύνουν τις προσπάθειές σας. Κάποιες σκόρπιες σκέψεις θα αποσπάσουν για λίγο την προσοχή σας, αλλά μπορεί να βρείτε τη λύση σχετικά με ένα θέμα που σας προβληματίζει έντονα τον τελευταίο καιρό..   Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό σας και έπειτα με το ταίρι σας. Κάτι που δεν σας αρέσει, ή κάποιες ανάγκες που έχετε αλλά τις κρατάτε συνεχώς μέσα σας, εκφράστε τα με ήπιο τρόπο και θα βρεθούνε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα ανάπαυλας η σημερινή και σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας που θα σας βγάλουν από το τέλμα που βρισκόσασταν. Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και ατενίζετε με σιγουριά το μέλλον. Ορισμένοι από εσάς θα προτιμήσετε να μείνετε μακριά από κόσμο και φασαρία, ώστε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για ξεκούραση.   Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις μπορούν κάλλιστα να εξελιχθούν σε καυγά και να χαλάσετε τις καρδιές σας, οπότε δείξτε περισσότερη κατανόηση, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Στο χέρι σας είναι να ην ξεκινήσει η χρονιά με εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια είστε σήμερα και είναι ιδανική στιγμή για να ξεμπερδεύετε με κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, ώστε να έχετε στη συνέχεια όλη τη μέρα στη διάθεσή σας. Μια μικροαδιαθεσία που μπορεί να νιώσετε θα οφείλεται κυρίως στη συσσωρευμένη κούραση, αλλά θα είναι παροδική. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.   Κάποιοι θα ζήσετε μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη, αλλά δεν θα πρέπει εξαιτίας της παρόρμησής σας να δώσετε υποσχέσεις καθώς είναι αμφίβολο αργότερα αν θα τις τηρήσετε. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *