Διάσημοι YouTubers αποκαλύπτουν τους φόβους που είχαν ως παιδιά

Διάσημοι YouTubers αποκαλύπτουν τους φόβους που είχαν ως παιδιά

Hint: ένα χταπόδι, ένας παππάς και μια κότα…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά έχουν την πιο ζωηρή φαντασία. Imaginary friends, τέρατα κάτω από το κρεβάτι, σύννεφα από μαλλί της γριάς, σκέφτονται τα πιο τρελά πράγματα!

Έτσι ήταν και η Λήδα από τις 2girls1map, που φοβόταν να φάει χταπόδι, γιατί νόμιζε ότι θα ζωντανέψει μέσα στην κοιλιά της. Η Ελπίδα από την άλλη, φοβόταν τους παπάδες.. Να φταεί το μαύρο ράσσο; Λίγο πιο ρεαλιστικός ήταν ο φόβος της Katerinas Konstantinidou, η οποία φοβόταν και φοβάται ακόμα τις κότες! Μικρή την είχε δαγκώσει μια χωρίς λόγο και από τότε της έχει μείνει ψυχολογικό. Ψυχολογικός και της Niki Moustaka, που φοβόταν τον “Μεσημερά”, που θα ερχόταν να την πάρει αν δεν κοιμόταν τα μεσημέρια.

Οι περισσότεροι φόβοι όμως γεννιούνται τα βράδια. Ο King Othonas φοβόταν ότι κάθε βράδυ θα μπουν κλέφτες στο σπίτι και για να προστατευτεί κουκουλωνόταν με το πάπλωμα για να μην τον δουν. Ο Eponimos Alkoolikos φοβόταν ότι από το σκοτάδι στο δωμάτιο του θα βγει κάποιο φάντασμα για να τον φάει, ενώ ο Ntelos TV GREECE φοβόταν το ίδιο το σκοτάδι.

Οι χειρότεροι εφιάλτες σου έροχνται στο πιο scary late night του MAD Viral! Συντονίσου σήμερα τα μεσάνυχτα στην Cosmote TV, θέση  602 γιατί σε περιμένουν τα πιο τρομακτικά βίντεο του ελληνικού YouTube!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *