Δες τι λένε τα ζώδια για εσένα για το υπόλοιπο της ημέρας σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προτιμάτε να δουλέψετε μένοντας στην αφάνεια και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την οργάνωση των πλάνων σας και να επανεξετάσετε κατά πόσο είναι εφικτοί οι στόχοι σας. Μπορεί για παράδειγμα να σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση ή ένα ταξίδι. Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, φροντίστε να μην σας επιβαρύνει αργότερα μέσω οφειλών.   Μια συζήτηση με το ταίρι σας μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε, καθώς Ερμής και Ουρανός είναι σε δύσκολες όψεις και είναι πιθανό να μην γίνουν κατανοητές οι ανάγκες σας. Η μέρα δεν προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων. Η επιθετικότητα σας μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη και Δίας σχηματίζουν δύσκολες όψεις προκαλώντας εμπόδια στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με ποιους θα συνεργαστείτε καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην τηρηθούν οι συμφωνίες που θα κάνετε. Εσείς μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, μην το δείχνετε όμως.   Συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα αναμοχλεύσουν ένα θέμα που σας πληγώνει και θα νιώσετε απογοήτευση επειδή δεν σέβονται τα αισθήματα σας. Εκφράστε με ηρεμία τη δυσαρέσκεια σας, ώστε να καταλάβουν το λάθος τους και να μην φανείτε παράλογοι/ες επειδή αντιδράτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι έχετε μια τάση να πανικοβάλλεστε και να φέρνετε την καταστροφή μόλις προκύψει κάτι έκτακτο, με αποτέλεσμα να μένετε εκτεθειμένοι επειδή λόγω λανθασμένου προγραμματισμού. Πληρώσατε κάποιες από τις οφειλές σας, φροντίστε όμως να εξοικονομήσετε χρήματα και για εσάς. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε δεν σας έχουν κάνει καθόλου προνοητικούς.   Η επιρροή του Κρόνου στον αισθηματικό τομέα σας κάνει να εστιάζετε στα ελαττώματα του/της συντρόφου σας και σας εκνευρίζει το παραμικρό που θα ακούσετε, όμως αν δεν κοντρολάρετε τον εαυτό σας, προβλέπονται εντάσεις και διαμάχες που θα έχουν διάρκεια.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *