Δες εδώ τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκά ξεκινά η εβδομάδα για τους Κριούς και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα, για να κλείσουν συμφωνίες καθώς και για νέα ξεκινήματα. Η Σελήνη στον Τοξότη και ο κυβερνήτη σας Άρης στο ζώδιο σας σχηματίζουν θετικές όψεις, προκαλώντας σταθερότητα στα επαγγελματικά σας και τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις προοπτικές που ανοίγονται.   Θέλετε πολύ να πιστέψετε τις υποσχέσεις ενός καινούριου έρωτα, όμως οι ατυχίες του παρελθόντος στα αισθηματικά σας συνεχίζουν να σας επηρεάζουν, με αποτέλεσμα τη αδυναμία σας να εμπιστευτείτε και να δοθείτε ολοκληρωτικά σε καινούριες σχέσεις. Δουλέψτε με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και ζωντάνια και μπορείτε να πιάσετε τους στόχους σας αν παραμείνετε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας. Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που χρήζουν ιδιαίτερης προσπάθειας και να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Περιορίστε τις σπατάλες και οργανώστε εγκαίρως ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς, ευνοούνται.   Στον αισθηματικό τομέα είναι τεταμένο το κλίμα και θα πρέπει να αναγνωρίσετε το όποιο σφάλμα σας, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες. Αυτή την εποχή οι ερωτικές σας διαθέσεις είναι σε έξαρση και μπορεί πάνω στα νεύρα σας να πείτε κάτι που θα προσβάλλει το ταίρι σας. Φερθείτε με τακτ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανέλπιστα θετικό το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας για τους Διδύμους, καθώς Δίας και Ερμής σχηματίζουν αρμονικές όψεις και όταν αυτοί οι δύο πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκαλούν πρόσφορο έδαφος για ευκολίες και επιτυχίες. Συνεπώς, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εφαρμογή των σχεδίων σας με την τακτοποίηση ενός νομικού θέματος, ή με οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Η τύχη είναι με το μέρος σας.   Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και αποτοξίνωση μιας και τις προηγούμενες μέρες του δώσατε και κατάλαβε. Μην σας απογοητεύουν κανένα δυο παραπανίσια κιλά. Μπορείτε να βρείτε και πάλι τη φόρμα σας, το πιο σημαντικό όμως είναι η υγεία σας που επιβαρύνθηκε.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *