Δείτε την πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στο MAD το 1997 και μαρτυράει την ηλικία της!

Έκανε ποδαρικό, το 1997, στην πρώτη Πρωτοχρονιά του μουσικού καναλιού, το οποίο συμπλήρωνε σχεδόν 6 μήνες ζωής. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε για μια από τις ωραιότερες χρονιές της ζωής της (1996).

“Αγχώθηκα πολύ που ήρθα πρώτη φορά εδώ, γιατί είναι live η εκπομπή” εξομολογείται η τραγουδίστρια στον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως “Για τα επόμενα 90 λεπτά θα σε ξεπατώσω”! Μετά τη συζήτηση για τους δύο πρώτους προσωπικούς της δίσκους, ο Θέμης έδωσε στον αέρα το τηλέφωνο του καναλιού, στο οποίο μπορούσε να καλέσει όποιος θέλει και να συνομιλήσει ζωντανά με την Δέσποινα Βανδή!

madmad

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή μιλάει για το πολύ δυνατό σχήμα που συμμετείχε στο “POSIDONIO” με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Στέφανο Κορκολή και τον Πέτρο Ίμβριο! Προφητικές ήταν οι ερωτήσεις του Θέμη για την τηλεόραση! Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να βγει αληθινός! Η τραγουδίστρια πάντως τότε δήλωνε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση (ως ηθοποιός), αν και της είχαν γίνει προτάσεις από τότε να παρουσιάσει εκπομπή, λέγοντας: “Εγώ είμαι της Φιλοσοφικής, τι σχέση έχω με αυτά τα πράγματα”;

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Χρόνια πολλά! Το MAD TV έκλεισε τα 18! Δείτε τις πρώτες μας στιγμές στον αέρα!

To MAD γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του με 2 σπέσιαλ, επετειακές εκπομπές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *