Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Στη δεύτερη σεζόν του Maestro θα επιστρέψει ο δολοφονημένος Χαράλαμπος»

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για εκδήλωση του Maestro και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο. Η σειρά, γνωστή και ως «Maestro in Blue», αρχίζει το ταξίδι της σε ολόκληρο τον κόσμο από σήμερα (17/03) και θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσω της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix στο εξωτερικό. Πρόκειται για τη πρώτη συμφωνία για διεθνή διανομή μιας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς στο Netflix. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

«Το Maestro αντιπροσωπεύει για μένα τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής μου και δεν κρύβω ότι η σκέψη για τη μέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας, μαζί με τη δουλειά που ήδη έχω ξεκινήσει πάνω στον δεύτερο κύκλο, με αγχώνουν. Αλλά η δύναμη που πήρα από το αποτέλεσμα του πρώτου κύκλου είναι το “όπλο” για το νέο ξεκίνημα, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023», είπε χαρακτηριστικά.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν θα ξεκινήσουν στις 3 Απριλίου και μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί τα 4 από τα 8 επεισόδια. Όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο ρόλος του Χαράλαμπου από τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονήθηκε στον πρώτο κύκλο, θα εμφανιστεί στον δεύτερο αλλά δεν αποκάλυψε το πώς.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *