Η Christina Aguilera και η Demi Lovato παίρνουν ξανά τον έλεγχο της ζωής τους στο νέο τους video clip για το τραγούδι “Fall in Line”

Fall in Line videoclip

Το video clip που μετρά ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views στο YouTube, ξεκινά με δυο μικρά κοριτσάκια να παίζουν ανέμελες, σε ένα χωράφι ενώ γύρω τους όλα σχηματίζουν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Ξαφνικά όμως όλα αλλάζουν όταν δυο άνδρες με μαύρες στολές και μάσκες έρχονται και αρπάζουν τα δύο κορίτσια οδηγώντας τους σε μια φυλακή.

Εκεί, μεγαλώνουν και βλέπουμε την Christina και την Demi να κινούνται μηχανικά όπως τις έχουν διδάξει τόσα χρόνια, να είναι υποχείριες των ανδρών αυτών και ταυτόχρονα να παρακολουθούνται οι κάθε τους κινήσεις.

Εκείνες όμως “ξυπνούν” και καταλαβαίνουν την αξία τους και έτσι αντιστέκονται με την Aguilera να παίρνει τις αλυσίδες που φορά τόσα χρόνια και με αυτές να σκοτώνει τον φρουρό που πήγε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Ταυτόχρονα η Demi σπάει και αυτή τα δεσμά της και μαζί καταφέρνουν να ξεφύγουν και να ξαναγυρίσουν βαθιά συγκινημένες και ψυχικά τραυματισμένες στο ειδυλλιακό τοπίο του χωραφιού όπου έπαιζαν μικρές.

Δείτε εδώ το αλληγορικό/δυναμικό βίντεο του “Fall in Line”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *