Αυτοί είναι οι celebrities που εμφανίζονται στην ταινία Ocean’s 8: Ναι, ανάμεσά τους είναι και μερικές Kardashian!

*Spoiler Alert!*

 

Μπορεί στην Ελλάδα η ταινία “Ocean’s 8” να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο εξωτερικό όμως έχει ήδη προβληθεί και σας έχουμε όλους τους διάσημους που εμφανίζονται ως guest, είτε έχουν λόγια, είτε όχι!

Για όσους δεν έχουν ιδέα για ποια ταινία μιλάμε, πρέπει να σας πληροφορήσουμε πως πρόκειται για ένα spin-off της τριλογίας ταινιών “Ocean’s 11”. Σίγουρα την έχετε δει κάποια στιγμή στο Star, με τους George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon κ.α. που φτιάχνουν μια ομάδα για να κάνουν διάφορες ληστείες;

Ε σε αυτή την ταινία δημιουργείται μια ομάδα καθαρά γυναικών από την αδερφή του Danny Ocean-που έπαιζε ο George Clooney- την Debbie Ocean που υποδύεται η Sandra Bullock!

Μαζί με την ομάδα της λοιπόν, η οποία απαρτίζεται από τις Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, and Helena Bonham Carter, ετοιμάζονται να κλέψουν το Met Gala και πιο συγκεκριμένα ένα κόσμημα το οποίο φοράει η Anne Hathaway, η οποία υποδύεται μια διάσημη ηθοποιό του Hollywood ονόματι Daphne Kluger.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν πάμπολλες σκηνές που οι πρωταγωνίστριες εμφανίζονται και στο κόκκινο χαλί του Met Gala αλλά και στο after party. Εκεί λοιπόν βλέπουμε και πολλούς celebrities να κάνουν την εμφάνισή τους! Κάποιοι έχουν δικές τους ατάκες και κάποιοι άλλοι όχι..

Ποιους μπορείτε να εντοπίσετε; Μάθετε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *