Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears;

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears

Η πριγκίπισσα της pop εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν αρραβωνιάστηκε!

 

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears

Τα σκαλιά της εκκλησίας για 3η φορά φαίνεται ότι θα ανέβει η Britney Spears!

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood». Η Britney και ο σύντροφός της, Sam Asghari, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με το πόσο αγαπημένοι έδειχναν.

Εκτός όμως από τον έρωτά τους, αυτό που κέντρισε όλα τα βλέμματα ήταν το μεγάλο και εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε η Britney Spears! Το δαχτυλίδι κοσμούσε το αριστερό χέρι της τραγουδίστριας, η οποία δεν προσπάθησε καθόλου να το κρύψει, πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί!

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears

Η εμφάνιση με το δαχτυλίδι έγινε σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την Britney και τον Sam καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγαν σε πρεμιέρα ταινίας ως ζευγάρι, όπως έγραψε στο Instagram η Britney Spears.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο, οι οποίοι είναι σε σχέση από το 2016, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα νέα για τον αρραβώνα τους.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *