Απίστευτο! Τηλεθεατής κατήγγειλε το «Κάτω Παρτάλι» για έντονες ερωτικές σκηνές

Είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς! Το Κάτω Παρτάλι σημειώνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ενώ κάθε φορά που προβάλλεται κάποιο επεισόδιο (ακόμα και σε επανάληψη), τα social media παίρνουν φωτιά! Αυτή τη φορά, όμως, κάποιος είχε…θέμα! Η είδηση αφορά Κύπριο τηλεθεατή και φυσικά το Mega Κύπρου μέσα από το οποίο μεταδίδεται το Κάτω Παρτάλι στη Μεγαλόνησο. Ο λόγος που ώθησε τον τηλεθεατή σε αυτή την κίνηση είναι μία ερωτική σκηνή η οποία ήταν σε ώρες εντός οικογενειακής ζώνης.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα του νησιού, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου διερεύνησε κατόπιν παραπόνου / καταγγελίας υπόθεση που αφορούσε στο επεισόδιο της σειράς Κάτω Παρτάλι, όπως αυτό μεταδόθηκε 9.2.2014, μεταξύ των ωρών 19:30 και 20:15, εντός δηλ. της οικογενειακής ζώνης. ΑΠΟΦΑΣΗ / ΚΥΡΩΣΗ: Η Αρχή έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμων του 1998 μέχρι 2013 και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000 (Κ.Δ.Π. 10/2000) σχετικά με:

– Την προβολή προγράμματος που ενδέχεται να βλάψει σοβαρά την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων, χωρίς να εξασφαλιστεί με την επιλογή του κατάλληλου χρόνου μετάδοσης ή με άλλα τεχνικής φύσης μέτρα ότι οι ανήλικοι δεν είδαν την εν λόγω εκπομπή. – Την υποχρέωση του οργανισμού να διασφαλίσει ότι οι τηλεθεατές ή ακροατές ήταν ενήμεροι σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος που παρακολουθούσαν. – Τη μετάδοση σκηνής, το περιεχόμενο της οποίας δεν ανταποκρινόταν στη σήμανση (Κ) που έφερε το πρόγραμμα. – Την προβολή ερωτικής σκηνής, εντός οικογενειακής ζώνης, που ενδέχεται να βλάψει την πνευματική ή την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων. Η Αρχή επέβαλε για τα πιο πάνω την κύρωση της Προειδοποίησης».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: «Βρέθηκα μέσα σε μια εβδομάδα δυο φορές στα επείγοντα στο νοσοκομείο»

MAD VMA 2014 ΒΥ AIRFASTTICKETS: VMA PRESHOW BY COCA-COLA!

Σοκαριστική μαρτυρία: Ο «Harry Potter» πήγαινε μεθυσμένος στα γυρίσματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *