Απίστευτη αποκάλυψη! Η HELLO KITTY δεν είναι γάτα- Σάλος στα social media!

Να δούμε ποιός θα το εξηγήσει στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυτή η είδηση είναι αληθινή και έσκασε σαν βόμβα, χθες το βράδυ! Το Sanrio, το επίσημο site για την Hello Kitty, τον χαρακτήρα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σχεδόν παντού, διακοσμώντας από οικιακά είδη μέχρι… εσώρουχα, αποκάλυψε πως τελικά το καρτούν δεν είναι γάτα, όπως όλοι νομίζαμε.

Όπως αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου, Pink Globalization: Hello Kitty’s Trek Across the Pacific, Christine R. Yano, στην εφημερίδα Los Angeles Times: «Η Hello Kitty είναι ένα κορίτσι στην πραγματικότητα, το οποίο κατάγεται από την Μεγάλη Βρετανία», συμπληρώνοντας κατηγορηματικά «Δεν είναι μια γάτα. Είναι ένα μικρό -ηλικιακά- κορίτσι. Είναι μια φίλη. Είναι ένας χαρακτήρας καρτούν. Ποτέ δεν απεικονίζεται με τέσσερα πόδια, αλλά πάντα περπατάει σαν άνθρωπος. Επίσης, έχει μια δίδυμη αδερφή και πηγαίνει στην Γ’ δημοτικού. Το πραγματικό της όνομα είναι Kitty White. Είναι κόρη του Georgeκαι της Mary White και όλη η οικογένεια ζει λίγο έξω από το Λονδίνο».

Πάντως, μετά την αποκάλυψη έχουν ήδη υπάρξει αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η παραγωγή του Snoopy, Peanuts Worldwide, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, να επιβεβαιώσει με χιουμοριστική διάθεση ότι το δικό τους κινούμενο σχέδιο είναι όντως σκύλος!

Διαβάστε ακόμα:

Xρόνια πολλά Μελίνα Ασλανίδου! Πόσο χρονών γίνεται;

Τα «Φιλαράκια» κάνουν reunion στο show του Jimmy Kimmel!

«Στημένο» χαρακτήρισε τον καυγά ανάμεσα σε Jay Z & Solange ο πατέρας της Beyonce!

Κολάζει η JLO! Φορούσε τελικά εσώρουχο στα βραβεία του MTV ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *