Άννα Βίσση: Κατάθεση ψυχής για τα 50 χρόνια καριέρας

«Θα είμαι πάντα η “βασίλισσα” του Νίκου Καρβέλα»

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 χρόνια καριέρας στη δισκογραφία και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα, την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, ενώ δεν άντεξε μιλώντας για τη σπουδαία πορεία της και ξέσπασε σε κλάματα.

«Ο Νίκος Καρβέλας είναι αυτό που λένε κάρμα, μαγεία. Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετρά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα. Ο Νίκος Καρβέλας μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και την αιωνιότητας. Ο Καρβέλας δεν θα με αφήσει να «πεινάσω» από τραγούδια, θα είμαι πάντα η βασίλισσά του», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Ενώ έκλεισε συγκινημένη: «Δεν συμπαθώ πολύ αυτό που κάνω τώρα, προτιμώ να τραγουδάω. Φουσκώνω από περηφάνεια για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια. Έχω κάνει πάρα πολλές συναυλίες, αυτή έχει μια άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Είναι χαρά, είναι και πόνος. Δεν είναι ωραίος να μετράς χρόνια. Ο χρόνος περνάει. Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω, μη δεν είναι τόσο ωραίο πια… Είναι τρομακτικό και υπέροχο ταυτόχρονα».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *