Οι ΜEΛISSES και η Έλενα Παπαρίζου σε μια αποκλειστική συνέντευξη λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του μουσικού διαγωνισμού της Amita Motion!

Amita Motion Positive Duets

Ποιες συμβουλές δίνουν στους υποψηφίους;

 

Οι ΜEΛISSES και η Έλενα Παπαρίζου, οι coaches του Αmita Motion Positive Duets σε μια συνέντευξη λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του μουσικού διαγωνισμού της Amita Motion μιλούν για τις συμμετοχές, τη διαδικασία, τη μουσική, και δίνουν μοναδικές συμβουλές στους υποψήφιους.

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με Θετική Ενέργεια. Με αυτή τη μαγική συνταγή λοιπόν και φέτος η Amita Motion με τον μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets φέρνει το ντουέτο των ονείρων σου πιο κοντά από ποτέ, μαζί με τις ΜEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου.

ΜEΛISSES και Έλενα Παπαρίζου σε μια συνέντευξη λίγο πριν ολοκληρωθεί

Ήδη οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και πλησιάζει η στιγμή που ΜEΛISSES και Έλενα Παπαρίζου θα μπουν στη διαδικασία επιλογής των φιναλίστ, με ορίζοντα τη σκηνή της ΗΘΕ 2018 όπου οι τελικοί νικητές θα τραγουδήσουν μπροστά στο πιο θετικό κοινό της Ελλάδας και θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

ΜEΛISSES και Έλενα Παπαρίζου σε μια συνέντευξη λίγο πριν ολοκληρωθεί

Εμείς και μόνον εμείς στο MAD, βρήκαμε τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου και μιλήσαμε μαζί τους λίγο πριν τελειώσει η πρώτη φάση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού της Amita Motion.

* Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τις συμμετοχές;

ΜEΛISSES: Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε πολλές και καλές συμμετοχές. Περιμένουμε με αγωνία να στείλει και ο τελευταίος τη συμμετοχή του ώστε να κουραστούμε πολύ να επιλέξουμε. Αυτό που μας έχει κάνει θετική εντύπωση είναι η μεγάλη γκάμα στις συμμετοχές. Διαφορετικές ερμηνείες και προσεγγίσεις.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Έχω εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι πολλά άτομα στέλνουν τη δική τους εκδοχή και με κάνουν να σκέφτομαι μήπως «πειράξω» κι εγώ το τραγούδι σε μελλοντικές μου εμφανίσεις. Επίσης, μου αρέσει πολύ που λαμβάνω βίντεο και από κορίτσια. Θα είχε ενδιαφέρον να τραγουδήσω επί σκηνής για πρώτη φορά το κομμάτι αυτό με γυναίκα.

 

* Τι θα μάθει κάποιος δίπλα σας μέσα από αυτή τη διαδικασία;

ΜEΛISSES: Θα μάθει να δουλεύει συνεργατικά. Είμαστε ομάδα και αυτό μας κρατάει δυνατούς και ενωμένους. Άλλωστε η μουσική είναι μία συλλογική διαδικασία, για ένα τραγούδι δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Τώρα, όποιος μας επιλέξει σίγουρα θα γελάσει πολύ γιατί γενικά έχουμε μάθει να περνάμε καλά και να “είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα” .

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Θέλω να απολαύσουν τη στιγμή και να πάρουν από μένα όσα περισσότερα μπορούν και θέλουν. Θα είμαι εκεί για να δώσω τις συμβουλές που πηγάζουν από την προσωπική μου εμπειρία, να τους βοηθήσω να αποβάλλουν το άγχος τους στη σκηνή, για να «λυθούν» και να το απολαύσουν.

 

* Τι συμβουλές έχετε να δώσετε στα παιδιά που ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και σε όσα θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι και τη μουσική;

ΜEΛISSES: Να ακούν και να μελετάνε μουσική και τραγούδια. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε όλοι πάνω μας ένα κινητό που μέσα εκεί υπάρχει μία παγκόσμια δισκοθήκη. Να μη βιάζονται να κάνουν σουξέ, να μην είναι δηλαδή αυτοσκοπός. Να έχουν καλή δισκογραφική και καλούς συνεργάτες. Επίσης να μη χάνουν το κουράγιο τους αν πάει κάτι λάθος. Κάθε λάθος βήμα μπορεί να αποτελέσει μία καινούργια αρχή για κάτι καλύτερο. Και τέλος, πολλή δουλειά!

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Πάντα να αγαπούν αυτό που κάνουν, να μη σταματάνε να δουλεύουν και να ξέρουν πως με σκληρή δουλειά και με πολλή υπομονή μπορούν να καταφέρουν πάρα πολλά. Είμαι έτοιμη να τους ακούσω όλους και να αφιερώσω τον ίδιο χρόνο και να δώσω την ίδια σημασία σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

* Πόσο εύκολη υπόθεση είναι ένα ντουέτο στην πράξη;

ΜEΛISSES: Δε θεωρούμε ότι υπάρχουν δυσκολίες. Αν υπάρχει συμφωνία από πριν όλα τα υπόλοιπα κυλάνε σαν νεράκι. Βέβαια στο studio πάντα μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες και είμαστε πάντα θετικοί σε αυτό.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Προσωπικά λατρεύω τα ντουέτα και τις συνεργασίες, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα έχω πραγματοποιήσει πάρα πολλά και με πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους καλλιτέχνες. Χρειάζεται σεβασμός απέναντι στον άλλον, συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη μουσική.

 

* Έχετε/ Έχεις συνεργαστεί μαζί με την Amita Motion ειδικά δίπλα στους νέους με πολλές μουσικές αφορμές. Ποια είναι η εμπειρία σας;

ΜΕΛΙSSES: Ναι φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε ενέργεια της Αmita Motion. Η Αmita Motion στηρίζει τους νέους και την μουσική και χαιρόμαστε που συμμετέχουμε και φέτος σε έναν διαγωνισμό που θα αναδείξει νέους καλλιτέχνες. Και φυσικά περιμένουμε την Ημερα Θετικής Ενέργειας 2018, μια από τις σημαντικότερες γιορτές της μουσικής που είναι χαρά μας να είμαστε μέρος της!

EΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους καλλιτέχνες να υπάρχει ένα brand όπως η Amita Motion, που μπορεί να τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Για μένα είναι η 2η χρονιά που συμμετέχω σε ένα τέτοιο project, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Αφενός γιατί μου αρέσει που η Amita Motion στηρίζει τα νέα ταλέντα, και αφετέρου γιατί αισθάνομαι υπερήφανη που οι περσινοί νικητές του Αmita Motion Back2Bands, οι The Players, κέρδισαν φέτος το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου στα MAD VMA. Αυτό σημαίνει πως αυτά τα project της Amita Motion βοηθάνε ουσιαστικά τους νέους καλλιτέχνες και τους στηρίζουν από την αρχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *