Στη δημοσιότητα το πρώτο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.
Η Αμαρυλλίς, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που φέρει ολοκληρωτικά την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη και ο τίτλος του είναι “Θα Ζω”.
Τους δύο καλλιτέχνες τους συνέδεε μία αληθινή φιλία και μια βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση που φάνηκε ιδιαίτερα όταν ο Παντελής της εμπιστεύτηκε τη μεγάλη επιτυχία του «Διαταγές». Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε επιλέξει να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.
Το νέο τραγούδι με τίτλο “Θα ζω” κυκλοφορεί μαζί με το video clip την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το προσωπικό κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο Youtube.
Δείτε το teaser στην επόμενη σελίδα.
- 1
- 2
UNCATEGORIZED
Η Κάτια Ταραμπάνκο θα πήγαινε ξανά στο Survivor αν έπαιρνε 15 κιλά!
MAD RADIO 106.2 News
“Beautiful”: Άκουσε αποκλειστικά στο Mad Radio 106.2 το νέο τραγούδι του Michele Morrone!
News
Πώς αντέδρασε η Rita Ora όταν συνάντησε για 1η φορά την Madonna;
News
Το Mad αποκτά άρωμα γυναίκας και πραγματοποιεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα!