Ακυρώνεται η συμμετοχή της Madonna στη Eurovision 2019;

Ακυρώνεται η συμμετοχή της Madonna στη Eurovision 2019;

Στον «αέρα» φαίνεται να είναι η guest εμφάνιση της Madge στη σκηνή του Τελ Αβίβ.

Ακυρώνεται η συμμετοχή της Madonna στη Eurovision 2019;

Αρχές Απριλίου ήταν όταν ακούσαμε ότι η «βασίλισσα» της pop θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision δίνοντας μία άλλη αίγλη στον διαγωνισμό και ανεβάζοντας τις προσδοκίες για αυτό που θα παρακολουθήσουμε.

Ωστόσο σε μεγάλο φιάσκο φαίνεται να εξελίσσεται η παραπάνω είδηση μετά από τελεσίγραφο που εξέδωσε η EBU όσον αφορά τη διάσημη star. Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός επόπτης της EBU, Jon Ola Sand δήλωσε: «Οι άνθρωποι της EBU, δεν έχουμε επιβεβαιώσει ποτέ την παρουσία της Madonna στην Eurovision για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο υπογεγραμμένο με την ίδια ή με το team της. Και εφόσον δεν έχει συμβόλαιο, δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή… Είναι πολύ απλό, είμαστε σε τελικό στάδιο συζητήσεων αλλά αν δεν έχουμε συμβόλαιο αυτή την εβδομάδα, δεν θα ανέβει στη σκηνή».

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η Madonna αναμένεται να φτάσει αύριο Τετάρτη στο Ισραήλ με το ιδιωτικό τζετ του δισεκατομμυριούχου Sylvan Adams, του ανθρώπου που θα χρηματοδοτούσε και την εμφάνισή της.

Σε λίγες ώρες λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα μάθουμε επιτέλους αν τελικά θα επικυρωθεί και γραπτώς η εμφάνιση της Madonna στη σκηνή της Eurovision.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *