Ακόμα ένα ρεκόρ για τον Don Diablo!

Σημείωσε την μεγαλύτερη άνοδο στο DJ TOP- 100!


 

 

Απλά για να δείτε τι μας …περιμένει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο Gazi Music Hall, που θα τον απολαύσουμε μαζί με τις Nervo στα πλαίσια ενός ακόμα Mad Radio Nights, από την GLOBE και το MAD RADIO 106.2!

O Don Diablo, ο Ολλανδός DJ και παραγωγός electronic dance μουσικής,  γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ των μουσικών κομματιών που παράγει, καθώς και για το γεγονός ότι κάνει, ο ίδιος, τα φωνητικά στα περισσότερα εξ αυτών.

Ο ίδιος γεννημέννος στην Ολλανδία , έκανε τα πρώτα του βήματα στην δισκογραφία στα 15 του χρόνια . Στα τέλη του 2005 ίδρυσε την δική του δισκογραφική εταιρία και εταιρία διοργάνωσης ζωντανών εμφανίσεών του, την Sellout Sessions, καταφέρνοντας, έτσι, να γίνει ακόμη πιο γνωστός στη χώρα καταγωγής του, την Ολλανδία.

Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν με τα (underground) hits του “Blow”, “Who’s Your Daddy”, “Pain Is Temporary, Pride Is Forever”, “Hooligans” και “Animale”. Το “Blow” ήταν το πρώτο του single που γνώρισε επιτυχία στην παγκόσμια νυχτερινή ζωή, έχοντας άδεια κυκλοφορίας σε συνολικά δέκα χώρες.

 

dondiablo2

Σήμερα τον βλέπουμε να βρίσκεται ανάμεσα στους 100 καλύτερους Dj του κόσμου και ενώ πέρυσι βρισκόταν στην θέση 82 , αυτή η χρονιά τον βρίσκει να έχει ανοδική πορεία στη θέση 30 !

 

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *