Οι αγκαλιές του Ντάνου στον ημιτελικό: Αμηχανία με Χανταμπάκη και αντίδρασεις στο Twitter για Πασχάλη

ΟιΜετά από μήνες ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ντάνος βρέθηκαν ξανά στον ίδιο χώρο και η αμηχανία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο. Όπως όλοι ξέρουμε αυτή η σχέση πέρασε από 40 κύματα, με τον Στέλιο να ξέρει πλέον την επιρροή που έχει στο κοινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτι που ακόμα ο Ντάνος δεν έχει συνειδητοποιήσει.

Μία ένδείξη της αποδοχής του κόσμου εξέλαβε χθές, καθώς την ώρα που βγήκε στην σκηνή  γνώρισε την αποθέωση όπου συμπαίκτες και αντίπαλοι τον περίμεναν για να τον χαιρετήσουν και να τους ευχηθούν «καλή επιτυχία». Όταν ο Σκιαθίτης άνοιξε τα χέρια του για να αγκαλιάσει τον Στέλιο Χανταμπάκη, φάνηκε πως υπήρχε μια αμηχανία στον δεύτερο.

Από την άλλη αμηχανία δεν υπήρξε μεταξύ του Αγγελόπουλου και της Σόφης Πασχάλη η οποία είχε φύγει πικραμένη από τον Ντάνο αφήνοντας και αιχμές κατά του. Ενώ στο συμβούλιο του νησιού από το οποίο αποχώρησε, είχε φυλάξει εγκάρδιες αγκαλιές για όλους τους συμπαίκτες της, δεν είχε συμβεί το ίδιο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Σόφη Πασχάλη όχι μόνο τον είχε αποχαιρετήσει ψυχρά δια χειραψίας, αλλά είχε πει: “Νιώθω όμορφα, δικαιοσύνη γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί, Ευρυδίκη και Λαουρίτσα σας στεναχωρώ τώρα, ξύπνησα το πρωί και τους είπα ότι η διαίσθησή μου λέει ότι το ψέμα νικά, η αδικία νικά” αφήνοντας υπονοούμενα για τον Ντάνο.

Σήμερα η αγκαλιά που του επεφύλαξε ήταν αρκετά εγκάρδια και μέσα στο χαμόγελο.

 

Μετα από αυτή την αγκαλιά, το twitter πήρε φωτιά:

https://twitter.com/ana_grame/status/882314432763891713?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fmedia%2Farthro%2F2757017%2Fexorgismeno-to-twitter-me-tin-agkalia-tis-sofis-paschali-ston-ntano

Δες στην επόμενη σελίδα τα υπόλοιπα tweets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *