Αυτή η γυναίκα αναπαριστά φωτογραφίες διασήμων στο Instagram!

Από την στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το Instagram έχει μπει δυναμικά στην ζωή μας και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερίνοτητάς μας.


 

Όταν είμαστε έξω, μια από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις που κάνουμε, είναι να βγάλουμε μια φωτογραφία και να την “ανεβάσουμε” στο Instagram. Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον χώρο της σόουμπιζ, που έχουν μετατρέψει τους λογαριασμούς τους στο Instagram σε επικερδή επιχείρηση, αλλά και για να εντυπωσιάζουν τους οπαδούς τους.

Η παρακάτω γυναίκα αναπαριστά φωτογραφίες διάσημων στο Instagram, για να αποδείξει, ότι είναι αδύνατον για έναν κανονικό άνθρωπο να αναπαραστήσει αυτές τις φωτογραφίες.9829f4ec6c1f34a9a97cac48c9faf38e

Οι διάσημοι κάνουν πολλά τρελά πράγματα στα κοινωνικά δίκτυα. Πράγματα που πολλές φορές κάνουν τους κανονικούς ανθρώπους να απορούν.

Η Αυστραλιανή κωμικός, Celeste Barber, ξεκίνησε το hashtag #CelesteChallengeAccepted και άρχισε να μιμείται διάφορες φωτογραφίες διάσημων, που έχουν ανεβάσει στο προφίλ τους στο Instagram.

“Κάποιοι από τους διάσημους στο Instagram νομίζουν, ότι εμείς που δεν είμαστε πλούσιοι και προνομιούχοι όπως αυτοί, είμαστε ηλίθιοι και πιστεύουμε, ότι οι πόζες τους είναι πραγματικές”, υποστηρίζει η Barber. “Θέλω να δείξω στον κόσμο πόσο γελοίο και ανώφελο είναι για εμάς τους κανονικούς ανθρώπους, να προσπαθούμε να αντιγράψουμε αυτές τις φωτογραφίες”, εξηγεί στην συνέχεια.

1b3222b1e0b95a62d9068055a0ff8d4c

“Θέλω να κάνω τον κόσμο να γελάσει και δείξω, ότι η πλειονότητα αυτών που βλέπουμε από τους αγαπημένους μας σελέμπριτι είναι βλακείες”, δηλώνει η κωμικός.“Λαμβάνω αρκετά θετικά σχόλια, όπως “Σ’ ευχαριστώ που με κάνεις να μην αισθάνομαι τόσο άσχημα για τον εαυτό μου.”Όσο για τα αρνητικά σχόλια; “Έχω λάβει ένα περίεργο μήνυμα, που έλεγε: Είσαι χοντρή, γι’ αυτό δεν αρέσεις σε κανέναν. Αλλά δεν πειράζει, έχω έναν πολύ όμορφο σύζυγο, όποτε ξέρω, ότι αρέσω σε κάποιον.”

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *