Αυτή η αφιερώση της Rihanna στη συναυλία της, θα σας συγκινήσει

Όσο ιδιόρρυθμη κι αν είναι -και το έχει αποδείξει άπειρες φορές από την προσωπική της ζωή μέχρι και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την εικόνα της- άλλο τόσο ευαίσθητη μπορεί να χαρακτηριστεί η Rihanna και κάτι τέτοιες στιγμές μας το θυμίζουν έντονα.


 

Μετά την εύλογη ακύρωση της προγραμματισμένης της συναυλίας στη Νίκαια και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην Λιόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως έπρεπε να τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα θύματα, τους τραυματίες και γενικώς όλους όσοι υπέφεραν από τη σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση.

Για την ακρίβεια, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει την επιτυχία της “Diamonds” είπε:

“Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στους ανθρώπους της Νίκαιας που υπέφεραν, στους ανθρώπους που τραυματίστηκαν, στα θύματα και τις οικογένειές τους. Έτσι, θέλω να με βοηθήσετε να φωτίσουμε όλο αυτόν τον χώρο.”

Κι έτσι έγινε, όπως θα παρακολουθήσεις στο video που ακολουθεί. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, το πλήθος των θαυμαστών της με αναπτήρες και κινητά τηλέφωνα βοήθησε την 28άχρονη τραγουδίστρια από τα Barbados να πραγματοποιήσει την επιθυμία της, μία εμπειρία που ύστερα μοιράστηκε με τους followers της και στο instagram.

Δες το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *