Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα σημεία του σπιτιού για να σπάσει η οθόνη του κινητού σου!

Ένας από τους ήχους που κανένας δεν θα ήθελε να ακούσει είναι τον ήχο σύγκρουσης του κινητού την ώρα που αυτό πέφτει στο πάτωμα. Δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν βιώσει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα.


 

Αυτό που έχει προκύψει από έρευνες είναι ότι τα ατυχήματα με το κινητό μας είναι συχνά, με τα περισσότερα να συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μας. Γι’ αυτό εάν σου έχει τύχει να ρίξεις το κινητό σου στην λεκάνη της τουαλέτας, να το ρίξεις από το τραπέζι της κουζίνας, να το βάλεις στο ψυγείο ή στο κάδο πλυντηρίου πατώντας το κουμπί πλύσης για ευαίσθητα, με βεβαιότητα δεν έχει συμβεί μόνο σε σένα!

«Καθημερινά αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε συσκευές με κάθε είδους βλάβη που μπορεί να έχει συμβεί εκτός και εντός σπιτιού. Από πτώση συσκευής στη θάλασσα, σε πισίνα …ακόμα και στο πλυντήριο! Έχουμε σώσει συσκευές που έπεσαν από τον 5ο όροφο αλλά και κάποιες που ξεχάστηκαν κατά λάθος…στον φούρνο!»,  μας αναφέρουν τα iRepair, καταστήματα επισκευής smartphone και ηλεκτρονικών υπολογιστών που καθημερινά αντιμετωπίζουν πολλά περιστατικά ατυχημάτων και διαθέτουν την τεχνογνωσία να επισκευάσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βλάβες.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *