7 καλλιτέχνες που ξεκίνησαν την καριέρα τους (σχεδόν) μαζί με το Mad

Happy B-day Mad!

Έχουν περάσει 22 χρόνια από την ημέρα που βγήκε στον αέρα το Mad, το πρώτο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας! 6-6-1996, ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του Mad και όλη τη μέρα οι εκπομπές μας ήταν αφιερωμένες στην επέτειό μας.

Όμως μαζί με το Mad ξεκίνησαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, που όχι μόνο άρχισαν την καριέρα τους την περίοδο που άνοιξε το κανάλι, αλλά το κοινό τους έχει συνδέσει με το Mad αφού εκεί έδωσαν μία από τις πρώτες τους συνεντεύξεις!

Πάμε να δούμε τους 7 καλλιτέχνες που ξεκίνησαν την καριέρα τους (σχεδόν) μαζί με το Mad!

Δες τους όλους εδώ

1) Αντώνης Ρέμος (1997)

Το 1996 κάνει σιγά σιγά τα πρώτα βήματα στην καριέρα του ο Αντώνης Ρέμος και ένα χρόνο αργότερα είναι καλεσμένος στην θρυλική εκπομπή ΟΚ του Θέμη Γεωργαντά. Μάλιστα αυτή είναι από τις πρώτες συνεντεύξεις της καριέρας του!

 

2) Νατάσα Θεοδωρίδου (1998)

Το 1998 η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε το πρώτο της άλμπουμ και μίλησε για την αρχή της καριέρας της. Τόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου όσο και ο Αντώνης Ρέμος, αναφέρουν πάντα σε συνεντεύξεις τους ότι ξεκίνησαν μαζί με το Mad!

 

3) Μιχάλης Χατζηγιάννης (1999)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ήδη γνωστός στην Κύπρο καθώς την είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision το 1998 με το τραγούδι “Γέννεσις” αλλά στην Ελλάδα έγινε γνωστός με το “Άγγιγμα Ψυχής” και είχε δώσει και αυτός μία από τις πρώτες του συνεντεύξεις στο Mad!

Δες την συνέχεια της λίστας στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *