21η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής – Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός που θα δει live την Beyoncé και τον Jay-Z;

21η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Join the music experience με τη WIND!

21η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Η WIND γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής χαρίζοντας δύο διπλά εισιτήρια σε δύο τυχερούς νικητές για τη μεγάλη συναυλία της Beyoncé & Jay-Z στη Ρώμη!

Το μόνο που χρειάζεται για πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις αυτή τη μοναδική συναυλιακή εμπειρία είναι να κάνεις ανανέωση στο καρτοκινητό σου F2G ή Q μέχρι 21 Ιουνίου, από 12 ευρώ και άνω.

Και μην ξεχνάς: στις 21 Ιουνίου, η γιορτή συνεχίζεται με την παραγωγό τoυ MAD Radio, Μαρία Αντωνά, που θα εκπέμψει ζωντανά, μεταξύ 13.00 και 17.00 από το Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, με live dj set, κέφι, μουσική αλλά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού!

21η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

To 1982 ο Γάλλος υπουργός πολιτισμού Ζακ Λανγκ είχε την ιδέα να ταυτίσει το θερινό ηλιοστάσιο, με τη μουσική,  γεμίζοντας τους δρόμους του Παρισιού με μουσικούς και καλλιτέχνες οι οποίοι θα υμνούσαν αυτήν την παγκόσμια γλώσσα. Τη γαλλική αυτή πρωτοβουλία δεν άργησαν να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες με πρώτη πόλη εκτός της Γαλλίας, την Αθήνα το 1985, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη.

Έτσι, κάθε 21η Ιουνίου γιορτάζουμε κι εμείς  την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με επαγγελματίες κι ερασιτέχνες μουσικούς  να κατακλύζουν δημόσιους χώρους, πλατείες και πάρκα θυμίζοντας μας τη σημασία της μουσικής στη ζωή μας.

Αυτό θέλει να σας θυμίσει και η WIND δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη συναυλία της Beyoncé και του Jay-Z στο πλαίσιο του άκρως επιτυχημένου ON THE RUN TOUR 2!

Έλα να διασκεδάσεις στο Athens Metro Mall μαζί με την Μαρία Αντωνά και τη WIND και να μάθεις αν είσαι ένας από τους δύο τυχερούς που θα γιορτάσουν τη μουσική στη Ρώμη με τη Beyoncé και τον Jay-Z!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *