14 σκέψεις που κάνεις σ’ ένα αποτυχημένο ραντεβού

Ή έστω μερικές από τις χιλιάδες σκέψεις που κάνεις!


Αν δεν υπήρχαν και αυτά τα αποτυχημένα ραντεβού, τί θα είχαμε να διηγούμαστε στις φίλες μας και να γελάμε μέχρι δακρύων;

Στη ζωή, λένε, ακόμη και οι επιλογές που είναι σκέτη αποτυχία, έχουν διάφορα πράγματα να σου μάθουν για το μέλλον. Ίσως σ’ αυτή την περίπτωση δε μας απασχολεί τόσο το τι έμαθες (στοίχημα ότι έμαθες πολλά!) αλλά πολύ περισσότερο το πως βίωσες ένα αποτυχημένο ραντεβού *σατανικό γελάκι*.

Ακολουθούν, λοιπόν, 14 σκέψεις που κάνεις (καημένο μου κορίτσι) όταν βγαίνεις με το λάθος τύπο ή με τον σωστό τύπο στη λάθος περίσταση και στο λάθος timing.

Enjoy!

bad date point 1

1. Για ποιό λόγο ακριβώς είμαι εγώ εδώ τώρα; Ας πιω. Και κάπως έτσι γίνεσαι ντέφι και μάντεψε ποιος θα έχει μετά ωραίες ιστορίες για την παρέα του. Αυτός!

2. Καλύτερα να είχα μείνει σπίτι και να τελείωνα το επεισόδιο που άφησα στη μέση. Ξεκίνησες το The O.C. και άρχισες να πιστεύεις ότι δεν έχεις ζωή και πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου να βγει. Ε μάλλον αυτή η έξοδος θα σε κάνει να μετανιώσεις για κάτι τέτοιες αποφάσεις που παίρνεις κι εσύ στα ξαφνικά.

3. Τι σχέση έχει τώρα αυτός ο τύπος με τις φωτογραφίες που είδα στο προφίλ του; Μπορεί να μη βγήκες τελικά με τον τύπο που νόμιζες αλλά τουλάχιστον έχεις απέναντι σου έναν master του photoshop.

bad date point 4

4. Δε θα εμπιστευτώ ποτέ ξανά το Tinder – να θυμηθώ να το σβήσω κιόλας. Θες να γνωρίσεις κάποιον παραδοσιακά ε; Στο εύχομαι λοιπόν.

5. Ωχ αδερφέ, τι αστεία είναι αυτά. Πιστεύει ότι θα γελάσεις και έχει ανοίξει το βιβλιαράκι με τις κοτσάνες, μπορείς να του κάνεις τη χάρη και να ρίξεις ένα χαχανητό που και που.

 

δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *