Δείτε τα ζώδια για Τετάρτη 20 Ιουλίου!

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Για να προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις στους συνομιλητές σας και να τους πείσετε να σας προτιμήσουν, μπείτε κατευθείαν στο ψητό και μην προβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά τις υπηρεσίες σας. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να χάνει το χρόνο του, οπότε στην λίγη ώρα που θα έχετε στη διάθεσή σας, γίνετε περιεκτικοί και συγκεκριμένοι. Θετική μέρα για τα επαγγελματικά σας.   Η Πανσέληνος εντείνει την ανάγκη σας για αγαθά και πολυτέλειες και μπορεί να πέσει κατακόρυφα η διάθεσή σας αν δεν βγείτε από τη συγκεκριμένη κατάσταση εγκαίρως. Απολαύστε αυτά που έχετε και μοιραστείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ρυθμοί σας πέφτουν πολύ εξαιτίας της Πανσέληνου, καθώς σας προκαλεί έντονες διαθέσεις για κουβέντα, παρά για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση βρίσκεστε αντιμέτωποι με έκτακτες ανάγκες που θα σας αγανακτήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι, μπορεί να χαλαστείτε εξαιτίας της αγένειας ενός πελάτη ή περαστικού. Δώστε τόπο στην οργή.   Ο τρόπος που συμπεριφέρεστε σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, περνάει συγκεχυμένα μηνύματα, οπότε θα πρέπει να αλλάξετε τακτική αν όντως δεν ενδιαφέρεστε για αυτό. Οι μεταπτώσεις της διάθεσής σας, ας μην γίνουν λόγος να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετική μέρα για τα οικονομικά σας καθώς βλέπετε τα εισοδήματά σας να βελτιώνονται αισθητά και μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγορά (πχ ενός αυτοκινήτου), ή ενός εισιτηρίου για μία συναυλία και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό. Στον επαγγελματικό τομέα μια αξιόλογη πρόταση πρέπει να την αγνοήσετε, καθώς μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία για εσάς.   Αν σκέφτεστε που και πως να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, σήμερα αν δεν έχετε ρομαντική διάθεση, καλύτερα να μην το κάνετε. Απολαύστε την Πανσέληνο δίχως να ζητάτε απαντήσεις για φλέγοντα θέματα.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *