- This topic has 13 replies, 6 voices, and was last updated 4 years, 2 months ago by .
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › What the heck? › To 2020 κατέστρεψε όλες τις σχέσεις;
Εντάξει δεν ξέρω για εσάς αλλά αλήθεια, όποιος δεν είχε σχέση και ήλπιζε στο 2020… Γ Ε Λ Α Ω! Φάγαμε στα μούτρα την καραντίνα, διακοπές δεν πήγαμε και τώρα έχουμε και το όριο στην έξοδο μέχρι τις 12! Καμία ελπίδα για γκομενάκι φέτος… Να το πάρω απόφαση;
Δυστυχώς φιλη μου καμία σωτηρία για φέτος.Το 2020 στο τελος θα μας κάνει γεροντοκόρες 😂Αλλά σκέψου θετικά ότι απόλαυσες την μοναξιά σου, έκανες ανούσιο φλερτ στα social για να βρεις το 2021 το σωστό το παιδί 😂Το καλό πραγμα αργεί να έρθει λέει η γιαγιά μου
Ποιο ανούσιο φλερτ καλέ στα social; Μόνο netflix και φαγητό καμία άλλη απόλαυση γι αυτό το χρόνο #sad
Συμπάσχω Μαριαλένα μου! Τα ίδια ακριβώς κι εγώ, ας ελπίσουμε πως το 2021 θα μας φέρει όλα τα γκομενάκια που μας χρωστάει το 20!
Καρολίνα να το βράσω το καλό πράγμα που αργεί κιόλας! Κι αν αργεί κι είναι μια βλακεία; Δεν είναι κρίμα να περιμένεις άδικα?
Εγω πιστεύω ότι δεν θα είναι και αν είναι θα έρθουν αλλά.
Αυτό το “περίμενε” ξέρει κανείς πόσα χρόνια διαρκεί;
Χχαχαχα όχι αλλά φίλη Mαριαλένα είσαι παρά πολυ αρνητική και απαισιόδοξη. Πως θα έρθουν τα καλά αν είσαι σε αυτό το μουντ;
Το 2020 κατέστρεψε όλους τους τομείς της ζωής μας, δεν άφησε και τίποτα όρθιο -.-
Εγω θα πω οτι μας πηγε πίσω ,αλλά μάθαμε καλυτερα τον εαυτό μας
Δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας, είναι θέμα ρεαλισμού! Και να σου πω και κάτι γιατί να είμαι αισιόδοξη; Για να απογοητευτώ μετά ΑΚΟΜΑ χειρότερα; Ρε φύγε από δω ρε μ@@@ ρε μπροοο
Σου προτείνω να ηρεμήσεις λίγο και να μιλάς καλύτερα. Εγώ για να βοηθήσω το είπα.Τωρα κάνε ότι θες μπρο
Αυτο που μου λείπει που δεν έκανα το 2020, έιναι τα ποτά του 2019 ! Κανένας άλλος;
Με χώρισε πριν να μπει το 2020 , ήταν ένα σημάδι κι αυτό !