Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και προς το παρόν φαίνεται ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αποφεύγοντας κυρίως να κάνεις «ανοίγματα» ή επενδύσεις. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί να περικόψεις κάποιες δαπάνες, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς ωστόσο να ωφεληθείς από μια πώληση.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό», αρκεί βέβαια να το θέλεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να επαναβεβαιώσεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου, δείχνοντάς του ότι δεν τον παίρνεις ως δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πολλά φαίνεται να εξαρτώνται από τους άλλους και μακάρι να συντονιστούν οι προθέσεις και οι επιθυμίες σας. Αυτό ωστόσο δεν είναι παρά μια ευχή που για να υλοποιηθεί, απαιτούνται διαρκείς διαπραγματεύσεις και συλλογικό πνεύμα. Το δύσκολο είναι ότι η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα κάθε τρεις και λίγο, αυξάνοντας την αβεβαιότητά σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να πάρεις μια κρίσιμη απόφαση, αν όμως θέλεις μια σχέση που να σε εκφράζει δεν θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία υποχωρήσεων, αφού τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε εργασιακά θέματα και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ή «αρρυθμίες». Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην επωμιστείς ευθύνες που δεν σου ανήκουν, αν χρειαστεί, τα όριά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ζυγό βρίσκεται σε «στάση», κάτι που μπορεί να ορίσει την αρχή μιας παρένθεσης στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους ζητούν δικαίωση ή τουλάχιστον την επανεξέτασή τους.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *