ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις πράγματα που ξέρεις ότι είναι δύσκολα από όλες τις απόψεις αλλά θα τα βγάλεις πέρα με αξιόλογο τρόπο. Ο καλύτερος κερδίζει και εσύ είσαι ένας από αυτούς.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ δυναμικά και όσο και να θέλεις να υποχωρήσεις δεν το κάνεις γιατί έχεις στο τσεπάκι την αλήθεια και την κρατάς εδώ και καιρό. Τώρα όμως θα τα βγάλεις όλα στην φόρα, ακόμα και πράγματα που ήθελες να ξεχάσεις. Σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει οπότε μην φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Η σχεδιασμένη φυγή από μια δουλειά μπορεί να σου βγει τώρα γιατί έχεις πάρει φόρα και δεν κρατιέσαι. Το καλό είναι ότι έχεις μια εναλλακτική, οπότε δεν φοβάσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο και να περιμένεις να αλλάξουν οι καταστάσεις δεν γίνεται τίποτε. Για αυτό κάτι θα κάνεις και από εκεί που δεν το περιμένεις θα δώσεις προτεραιότητα σε γνώσεις και πράγματα που σου δημιουργούν μια μεγαλύτερη αυτονομία.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πως θα ρίξεις το Λιοντάρι ή τον Τοξότη και βρίσκεις ότι μόνο με την αυθεντικότητα θα κερδίσεις το στοίχημα. Πρόσεξε βέβαια την διαφορετικότητα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας γιατί αν δεν την καταλάβεις, θα είσαι εκτός θέματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συγκεκριμένη δουλειά σε βγάζει από όλα τα τετριμμένα και θα σε αναγκάσει να κάνεις δυναμικές υπερβάσεις και να αποδεχτείς κάποιους συνεργάτες που είναι τελείως διαφορετικοί από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική κατάσταση και ίσως τα νεύρα σου να μην είναι και τόσο καλά γιατί έχεις κάποιες εξάρσεις στην ψυχολογία σου και δεν έχεις υπομονή πλέον. Οπότε αν σε παραπιέσουν θα ξεσπάσεις αλλά θα σου βγουν σε καλό.
Ερωτικά: Έχεις μια ξεκάθαρη άποψη για τον Τοξότη αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση από την πλευρά του να είστε μαζί, δεν νιώθεις και πολύ μεγάλη ελευθερία. Βάλε τα όριά σου για να μην γίνουν λάθη στην επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσεσαι με πολύ γρήγορους ρυθμούς και όσο δημιουργείς, εμπνέεσαι και κάνεις πράγματα, τόσο περισσότερο νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μια προσωπική και πολύ γρήγορη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα ιδιαίτερο δυναμισμό σε ό, τι κάνεις και το σημαντικότερο είναι ότι ξεπερνάς κάποιες προσωπικές ανησυχίες και βάζεις μεγάλη ενέργεια στο να τελειώσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οι εναλλακτικές θεραπείες είναι αυτές που σίγουρα θα σου κάνουν καλό και συγχρόνως θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους ορίζοντες.
Ερωτικά: Κερδίζεις έδαφος γιατί βγάζεις κάποιες σκέψεις σου στην επιφάνεια και με τον τρόπο αυτό θα απελευθερώσεις νέες συμπεριφορές που δεν είναι πολύ συνηθισμένες για σένα. Αυτές όμως τελικά θα σε βοηθήσουν γιατί θα σε διαφοροποιήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν καινούργιες προοπτικές που φοβάσαι να τις θεωρήσεις θετικές γιατί δεν ξέρεις ακόμα όλη την γκάμα των νέων πραγμάτων στα οποία πρέπει να επεκταθείς. Αλλά όσο και να φοβάσαι τελικά να κάνεις ένα βήμα μπροστά.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα