Το HARD ROCK CAFE της Αθήνας «ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» ένα μέλλον όπου κανένας δεν θα υποφέρει από πείνα - Mad TV
More Stuff

Το HARD ROCK CAFE της Αθήνας «ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» ένα μέλλον όπου κανένας δεν θα υποφέρει από πείνα

Το HARD ROCK CAFE της Αθήνας «ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ» ένα μέλλον όπου κανένας δεν θα υποφέρει από πείνα

Υποστηρίζοντας τη διεθνή εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για 8η συνεχή χρονιά !


 

Το Hard Rock της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζει οργανισμούς που καταπολεμούν την πείνα, από την οποία υποφέρουν παιδιά και οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Hard Rock International, η Yoko Ono – σύζυγος του John Lennon – και ο οργανισμός WhyHunger ενώνουν τις δυνάμεις τους για 8η συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER που στόχο έχει την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων.

Με έμπνευση τον John Lennon και το θρυλικό μουσικό κομμάτι «IMAGINE», η εκστρατεία στοχεύει να κάνει αληθινά τα όνειρα του Lennon για ένα κόσμο στο οποίο δεν θα υπάρχει πείνα.

Imagine T-shirt

Προς την κατεύθυνση αυτή, 15% των εσόδων των πωλήσεων του t-shirt «IMAGINE» και το σύνολο των πωλήσεων του bracelet (κόστος πώλησης: 1 ευρώ) θα δίδονται στον διεθνή οργανισμό WhyHunger, για το διάστημα 17 Νοεμβρίου 2015 – 21 Ιανουαρίου 2016.

Πιστό στις δεσμεύσεις του, “Love All – Serve All” και “Take Time to be Kind,” η φιλανθρωπία βρίσκεται στην καρδιά του Hard Rock Café από το 1971. Τώρα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες και θαμώνες του να συμπράξουν στη μάχη κατά της παιδικής πείνας και φτώχιας. Αυτό θα γίνεται μέσω της αγοράς του t-shirt και bracelet, που θα είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα σε όλα τα Hard Rock Café παγκοσμίως, και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατίθεται υπέρ του ιδρύματος WhyHunger.

Imagine Bracelets

Το bracelet σε διαφορετικά χρώματα θα διατίθεται απευθείας από το Café, ενώ το t-shirt με μήνυμα «IMAGINE THERE’S NO HUNGER» και το σήμα της ειρήνης θα διατίθεται από το Rock Shop στα καταστήματα της Αθήνας και ταυτόχρονα σε όλα τα Hard Rock Cafe, ξενοδοχεία και casino ανά τον κόσμο, όπως και στο www.hardrock.com.

Με τη βοήθεια του Hard Rock και τη γενναιόδωρη υποστήριξη της Yoko Ono Lennon όλα αυτά τα χρόνια, η εκστρατεία έχει βοηθήσει τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη στην αγροτική καλλιέργεια που απέδωσε 9,8 εκ. γεύματα σε 31 χώρες. Περαιτέρω, η καμπάνια έχει στηρίξει εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη βιώσιμη παραγωγή τα οποία παρακολούθησαν 47.800 μέλη κι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6,8 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν στη μάχη ενάντια στην παιδική πείνα.

 

Ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης
Ως μέρος της εκστρατείας IMAGINE THERE’S NO HUNGER, το Hard Rock ενθαρρύνει τους fans να δείξουν την υποστήριξη και τη δύναμή τους χρησιμοποιώντας το hashtag #ImagineNoHunger στα social media. Είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες των αντικειμένων της συλλογής IMAGINE, ή δείχνοντας πόσο υποστηρίζουν την εκστρατεία, το Hard Rock προτρέπει όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στον αγώνα και να χρησιμοποιεί το hashtag #ImagineNoHunger στις δημοσιεύσεις τους στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, επισκεφτείτε το www.hardrock.com/IMAGINE.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in More Stuff

9 διάσημους guests όταν είχαν εμφανιστεί στο MadWalk;

Θυμάσαι αυτούς τους 9 διάσημους guests όταν είχαν εμφανιστεί στο MadWalk;

Asteropi ChainaMarch 18, 2018
Survivor 2018: Τα στατιστικά

Survivor 2018: Τα στατιστικά – Ποιος παίκτης είναι πρώτος; Ποιος έχει περισσότερες συμμετοχές; Τι δείχνουν τα ματσαρίσματα;

Natassa LiapakiMarch 18, 2018
ξεβαφτείς με αφρό ξυρίσματος

Hack Of The Day: Μπορείς να ξεβαφτείς με αφρό ξυρίσματος;

Thodoris TsolisMarch 18, 2018
Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

7 τάσεις που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Maria CheimonidouMarch 18, 2018
hardcore cartoon

7 cartoon που ζούσαν πολύ hardcore καταστάσεις για να απευθύνονται σε παιδιά

Maria CheimonidouMarch 18, 2018
Βγάλεις τις γρατζουνιές από τα γυαλιά με οδοντόκρεμα

Hack Of The Day: Μπορείς να αφαιρέσεις τις γρατζουνιές από τα γυαλιά με οδοντόκρεμα;

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD

Ο VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD στο Youtube!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο MadWalk 2018 by Serkova

Αυτή είναι η πλήρης λίστα με τους σχεδιαστές, τα brands και τους καλλιτέχνες που θα δούμε στο MadWalk 2018 by Serkova!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018

Δες τους νικητές του διαγωνισμού travelagency.gr για το ταξίδι στην Ρώμη!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018