Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου - Mad TV
More Stuff

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής!

 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμες, ο ανόητος ποτέ! Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα των Διδύμων. Η αέρινη και μεταβλητή φύση του ζωδίου τονίζει την ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων και υποδεικνύει την αναγκαιότητα για φρεσκάρισμα ιδεών και γενικότερα ανανέωση. Κάνε αλλαγές στην εργασία, το σπίτι και την καθημερινότητα και άνοιξε νέους δρόμους τόσο στον έρωτα όσο και τις σχέσεις σου. Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής.

Οι όψεις της Σελήνης

Μάθε, γνώρισε, φλέρταρε, διασκέδασε αλλά δώσε και στο μυαλό σου διέξοδο για να μην «κρασάρει»! Οι θετικές όψεις της επικοινωνιακής Σελήνης στους Διδύμους με τον Δία και τον Ουρανό παρουσιάζουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών και των επαγγελματικών ή φιλικών σου επαφών, ενώ η σύνοδος με τον σπιρτόζο Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι σήμερα στον έρωτα το ζητούμενο δεν θα είναι να χάσεις το μυαλό σου για κάποιον αλλά να κερδίσεις κάποιον με το μυαλό σου. Συγχρόνως, το νευρικό σύστημα είναι υπερφορτωμένο από ανησυχίες και πολλά «τρεξίματα». Χρειάζεται να προσφέρεις μια δημιουργική διέξοδο στον εαυτό σου ώστε να αποβάλλει το άγχος και τη νευρικότητα, ειδάλλως οι εκρήξεις και οι εντάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στους τυχερούς της ημέρας της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ’ δεκαημέρου.
Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου, αν συνεχίσεις να διαβάζεις ξανά και ξανά το τελευταίο σου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είσαι περισσότερο επιφορτισμένος/η στο να ξεκινήσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς και ίσως να είσαι αρκετά δραστικός/η ως προς το πώς θα απαιτήσεις το δίκιο σου.
Ερωτικά: Πολλές συζητήσεις και ίσως συνάντηση με το επίμαχο πρόσωπο θα σε βοηθήσουν να πάρεις το αίμα σου πίσω γιατί θα έχεις την άνεση να μιλήσεις και να αναπτύξεις τα δικά σου επιχειρήματα. Η σχέση με Δίδυμο ή Ζυγό θα διαφοροποιηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεις ακριβώς πως πρέπει να χειριστείς μια υπόθεση η οποία θα σε πάει πιο κάτω και κυρίως θα σου αποφέρει κάποια κέρδη τα οποία δεν τα περίμενες έτσι ακριβώς αλλά είναι τελικά θετικά τα πράγματα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις ευκαιρία που να μην εκδηλώσεις τις αρχές σου και τα δικά σου πιστεύω αλλά το κάνεις με ένα τρόπο πολύ ανοικτό ούτως ώστε να διαφοροποιείσαι αρκετά. Πιθανόν η αγοροπωλησία ενός σπιτιού να σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, συνεργάτες ή σύντροφο.
Ερωτικά: Ζητάς και θα βρεις το δίκιο σου και με κάποιο τρόπο θα βγεις από τα αδιέξοδα γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα για τα οποία δεν ήσουν καθόλου ενήμερος/η. Κυρίως η επαφή με τον Δίδυμο σε ανανεώνει αλλά επίσης σε βάζει να ξεπερνάς τον εαυτό σου στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια νέα αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί, χωρίς να το καταλάβεις, θα πετάξεις από πάνω σου όλα όσα δεν θέλεις με τίποτα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα σε επηρεάζει αρκετά αλλά περισσότερο αν έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα δράσεις πολύ δυναμικά με στόχο να ξεπεράσεις κάποια κομμάτια που φοβάσαι στον τομέα της προσωπικής επικοινωνίας. Μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες θα κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Θα έχεις πολύ σταθερές προσωπικές θέσεις και αρκετές απαιτήσεις οι οποίες από την μια πλευρά σε βοηθάνε να αυτονομηθείς και από την άλλη, αν δεν θέλεις να χαλάσεις το υπάρχον σχήμα, να κάνεις ς διπλωματικές κινήσεις για να μην χάσεις αυτό που ήδη έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές νέες προτάσεις και σχήματα καινούργια μπορεί να μπουν ξαφνικά στη ζωή σου. Με έναν πολύ έντονο τρόπο θα δείξεις τα προσόντα σου και το προσωπικό σου δυναμικό. Θα κερδίσεις τους στόχους σου γιατί θα δεις μια διαφορετική οπτική γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επειδή έχεις υποστεί αρκετές πιέσεις δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς γιατί δεν θέλεις να κάνεις πίσω για τίποτε και κανέναν. Η αντίδρασή σου για ένα επικοινωνιακό θέμα που μπορεί να προκύψει θα είναι πολύ έντονη, αλλά χωρίς να φανεί ανοικτά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη είναι πολύ έντονη και υπάρχει μεγάλη επιρροή από την πλευρά του γι’ αυτό δεν μπορείς με τίποτε να μείνεις έξω από το παιχνίδι. Ίσως όμως με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει, να πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές επαφές και συμφωνίες που όμως δεν είναι εύκολο να μπουν σε άμεση εφαρμογή, γιατί μπορεί να είναι μόνο λόγια και να μην υπάρχει το υπόβαθρο για κάτι παραπάνω. Χρειάζεται να κάνεις πολύ κόπο για να γίνουν όσα έχεις συμφωνήσει.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Nick Marianos Dance Factory

Το NMDF Dance Convention, τo μεγαλύτερο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cover Me by MAD

Cover Me by MAD: Γνωρίστε τη generation next της ελληνικής μουσικής

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019

Συλλογή «Eyes That Shimmer & Slay »: Η νέα Limited Edition συλλογή της wet n wild για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2019!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Νέο Pop Up Κανάλι από την COSMOTE TV και το MAD.

Maria CheimonidouFebruary 7, 2019
Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια

«Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια» του Θωμά Τσαλαπάτη στο Θέατρο 104

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα

H Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Chocolate Fest

Chocolate Fest: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα!

Maria CheimonidouFebruary 5, 2019
madwalk 2019

MADWALK 2019 BY SERKOVA CRYSTAL PURE: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019