Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου - Mad TV
More Stuff

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής!

 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμες, ο ανόητος ποτέ! Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα των Διδύμων. Η αέρινη και μεταβλητή φύση του ζωδίου τονίζει την ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων και υποδεικνύει την αναγκαιότητα για φρεσκάρισμα ιδεών και γενικότερα ανανέωση. Κάνε αλλαγές στην εργασία, το σπίτι και την καθημερινότητα και άνοιξε νέους δρόμους τόσο στον έρωτα όσο και τις σχέσεις σου. Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής.

Οι όψεις της Σελήνης

Μάθε, γνώρισε, φλέρταρε, διασκέδασε αλλά δώσε και στο μυαλό σου διέξοδο για να μην «κρασάρει»! Οι θετικές όψεις της επικοινωνιακής Σελήνης στους Διδύμους με τον Δία και τον Ουρανό παρουσιάζουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών και των επαγγελματικών ή φιλικών σου επαφών, ενώ η σύνοδος με τον σπιρτόζο Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι σήμερα στον έρωτα το ζητούμενο δεν θα είναι να χάσεις το μυαλό σου για κάποιον αλλά να κερδίσεις κάποιον με το μυαλό σου. Συγχρόνως, το νευρικό σύστημα είναι υπερφορτωμένο από ανησυχίες και πολλά «τρεξίματα». Χρειάζεται να προσφέρεις μια δημιουργική διέξοδο στον εαυτό σου ώστε να αποβάλλει το άγχος και τη νευρικότητα, ειδάλλως οι εκρήξεις και οι εντάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στους τυχερούς της ημέρας της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ’ δεκαημέρου.
Δεν μπορείς να ξεκινήσεις το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου, αν συνεχίσεις να διαβάζεις ξανά και ξανά το τελευταίο σου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είσαι περισσότερο επιφορτισμένος/η στο να ξεκινήσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς και ίσως να είσαι αρκετά δραστικός/η ως προς το πώς θα απαιτήσεις το δίκιο σου.
Ερωτικά: Πολλές συζητήσεις και ίσως συνάντηση με το επίμαχο πρόσωπο θα σε βοηθήσουν να πάρεις το αίμα σου πίσω γιατί θα έχεις την άνεση να μιλήσεις και να αναπτύξεις τα δικά σου επιχειρήματα. Η σχέση με Δίδυμο ή Ζυγό θα διαφοροποιηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Γνωρίζεις ακριβώς πως πρέπει να χειριστείς μια υπόθεση η οποία θα σε πάει πιο κάτω και κυρίως θα σου αποφέρει κάποια κέρδη τα οποία δεν τα περίμενες έτσι ακριβώς αλλά είναι τελικά θετικά τα πράγματα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις ευκαιρία που να μην εκδηλώσεις τις αρχές σου και τα δικά σου πιστεύω αλλά το κάνεις με ένα τρόπο πολύ ανοικτό ούτως ώστε να διαφοροποιείσαι αρκετά. Πιθανόν η αγοροπωλησία ενός σπιτιού να σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, συνεργάτες ή σύντροφο.
Ερωτικά: Ζητάς και θα βρεις το δίκιο σου και με κάποιο τρόπο θα βγεις από τα αδιέξοδα γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα για τα οποία δεν ήσουν καθόλου ενήμερος/η. Κυρίως η επαφή με τον Δίδυμο σε ανανεώνει αλλά επίσης σε βάζει να ξεπερνάς τον εαυτό σου στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια νέα αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί, χωρίς να το καταλάβεις, θα πετάξεις από πάνω σου όλα όσα δεν θέλεις με τίποτα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα σε επηρεάζει αρκετά αλλά περισσότερο αν έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα δράσεις πολύ δυναμικά με στόχο να ξεπεράσεις κάποια κομμάτια που φοβάσαι στον τομέα της προσωπικής επικοινωνίας. Μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες θα κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Θα έχεις πολύ σταθερές προσωπικές θέσεις και αρκετές απαιτήσεις οι οποίες από την μια πλευρά σε βοηθάνε να αυτονομηθείς και από την άλλη, αν δεν θέλεις να χαλάσεις το υπάρχον σχήμα, να κάνεις ς διπλωματικές κινήσεις για να μην χάσεις αυτό που ήδη έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές νέες προτάσεις και σχήματα καινούργια μπορεί να μπουν ξαφνικά στη ζωή σου. Με έναν πολύ έντονο τρόπο θα δείξεις τα προσόντα σου και το προσωπικό σου δυναμικό. Θα κερδίσεις τους στόχους σου γιατί θα δεις μια διαφορετική οπτική γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επειδή έχεις υποστεί αρκετές πιέσεις δεν προτίθεσαι να συμβιβαστείς γιατί δεν θέλεις να κάνεις πίσω για τίποτε και κανέναν. Η αντίδρασή σου για ένα επικοινωνιακό θέμα που μπορεί να προκύψει θα είναι πολύ έντονη, αλλά χωρίς να φανεί ανοικτά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη είναι πολύ έντονη και υπάρχει μεγάλη επιρροή από την πλευρά του γι’ αυτό δεν μπορείς με τίποτε να μείνεις έξω από το παιχνίδι. Ίσως όμως με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει, να πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές επαφές και συμφωνίες που όμως δεν είναι εύκολο να μπουν σε άμεση εφαρμογή, γιατί μπορεί να είναι μόνο λόγια και να μην υπάρχει το υπόβαθρο για κάτι παραπάνω. Χρειάζεται να κάνεις πολύ κόπο για να γίνουν όσα έχεις συμφωνήσει.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD

Ο VORE είναι το νέο μέλος στο δίκτυο του MAD στο Youtube!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο MadWalk 2018 by Serkova

Αυτή είναι η πλήρης λίστα με τους σχεδιαστές, τα brands και τους καλλιτέχνες που θα δούμε στο MadWalk 2018 by Serkova!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018

Δες τους νικητές του διαγωνισμού travelagency.gr για το ταξίδι στην Ρώμη!

Thodoris TsolisMarch 17, 2018
καρικατούρες τα πρόσωπα του MasterChef

Δείτε τον καλλιτέχνη που κάνει καρικατούρες τα πρόσωπα του MasterChef!

Thodoris TsolisMarch 16, 2018
κριτές του MasterChef παίζουν στην παιδική χαρά

Οι κριτές του MasterChef παίζουν στην παιδική χαρά στα διαλείμματα των γυρισμάτων 😂 #MasterChefGR

Asteropi ChainaMarch 16, 2018
Γωγώ Κωστάκη:

Γωγώ Κωστάκη: “Αν άκουγα όσα έλεγε ο Τζώρτζης στον εξώστη ενώ εγώ μαγείρευα, θα είχα ανέβει πάνω!”

Asteropi ChainaMarch 16, 2018
αποκάλυψη της Ηλέκτρας για τον επικό τσακωμό στο MasterChef!

Δείτε την αποκάλυψη της Ηλέκτρας για τον επικό τσακωμό στο MasterChef! #MasterChefGR

Asteropi ChainaMarch 16, 2018
11 tweets συνδέουν Survivor και MasterChef

Αυτά τα 11 tweets συνδέουν Survivor και MasterChef καλύτερα απ’ όσο φαντάζεσαι!

Asteropi ChainaMarch 16, 2018
Amber 16/3 και The Best club sessions 17/3

Oι ομάδες REBOOT Athens & Steam Athens present Amber 16/3 και The Best club sessions 17/3!

Thodoris TsolisMarch 16, 2018