ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ανοίγει ξαφνικά το μυαλό και παίρνεις στροφές που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις κάτι που ξεκίνησες και δεν μπορούσες με τίποτε γιατί οι συνθήκες δεν στο επέτρεπαν.
Ερωτικά: Η συζήτηση ποτέ δεν σε έβλαψε για αυτό όσο μιλάς, κάτι θα γίνεται γιατί θα βγάλεις αυτά που θέλει να πεις και θα εκφράσεις ακόμα και τις καχυποψίες σου. Η ιδιαιτερότητα πάντως στην σχέση σου με ένα Υδροχόο θα είναι ότι θα γίνετε πρώτα απ’ όλα φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βγεις και να «πουλήσεις» καλύτερα τον εαυτό σου γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να μιλάς για σένα και για αυτό που κάνεις, αφού δεν είναι πάντα σίγουρο ότι οι άλλοι το γνωρίζουν ή ότι το εκλαμβάνουν σωστά. Θα κλείσεις σήμερα τις ημερομηνίες για ένα ταξίδι και το καλό είναι ότι θα σιγουρέψεις τελικά την δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να μιλήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί, τελικά θα το πεις για να ξελαφρώσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου οι οποίες όμως είναι απόλυτες γι’ αυτό πρέπει να το κάνεις διπλωματικά.
Ερωτικά: Θα κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και ενώ είχες πει στον εαυτό σου να σταματήσεις να δείχνεις αυτά που νιώθεις, αν δεν πάρεις τουλάχιστον κάτι πίσω, με τον Κριό και τον Δίδυμο όλα γίνονται πιο φωτεινά και θα δεις μια άλλη πλευρά επικοινωνίας που δεν είχες δει μέχρι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ιδέες αλλά τώρα έχεις και ευελιξία για να τις αναπτύξεις και να τις κάνεις κτήμα σου. Για αυτό θα δοκιμάσεις να συζητήσεις πάνω σε μια καινούργια βάση και προοπτική κι αν υπάρχει θέμα με την πώληση ενός ακινήτου, θα δεις ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πλεονεκτική θέση γιατί καταλαβαίνεις τις αξίες που κουβαλάς και για αυτό θα τις εκφράσεις πιο εύκολα. Όσο πάντως βρίσκεις χώρο για να επικοινωνήσεις και να απλωθείς στους άλλους, θα βιώνεις μεγάλη ικανοποίηση γιατί θα μπορείς να ξεχωρίσεις τι σου χρειάζεται και τι όχι στην προκειμένη φάση.
Ερωτικά: Ψάχνεις μέσα σου να βρεις τη δύναμη για να κατοχυρωθείς σε μια σχέση πολύ περισσότερο για αυτό δεν θα φοβηθείς να ερευνήσεις για να ανακαλύψεις τι σε ενοχλεί και τι θα πρέπει να κάνεις σε θέματα που δεν συμφωνείς. Αν είσαι με Ταύρο ή Καρκίνο, η προσέγγισή του θα είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική και ίσως σου ζητήσει να καλύψεις ανάγκες του που δεν έχεις δει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφορετικότητα μέσα στην δουλειά σου ίσως να σε ενοχλεί γιατί βλέπεις ότι εσύ προσπαθείς με ένα άλλο τρόπο να προσεγγίσεις τις καταστάσεις και οι υπόλοιποι μάλλον δε σε καταλαβαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αναρωτιέσαι τι θα γίνει και με ποιο τρόπο θα καλύψεις κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν και αφορούν στον τομέα της επικοινωνίας σου. Μερικές φορές βλέπεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς όπως θα έπρεπε και εκεί δημιουργούνται κενά και κυρίως αντιπαραθέσεις. Καλό είναι να διατηρήσεις μια στοιχειώδη επαφή με κάποια άτομα που έχεις ξεκινήσει και γνωρίζεσαι και όχι μια να εμφανίζεσαι και μια να χάνεσαι.
Ερωτικά: Εξαντλείς κάποια χρονικά περιθώρια περιμένοντας να γίνει κάτι καλύτερο με τον Δίδυμο, τον Υδροχόο ή τον Τοξότη, ιδιαίτερα αν ακόμα δεν έχεις έρθει πολύ κοντά γιατί δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να βάλεις μια σειρά μάλλον ξεμυαλίζεσαι και δεν σου είναι εύκολο να πάρεις απόφαση γιατί νιώθεις ότι σε τραβάνε απ’ όλες τις μεριές. Το καλό είναι ότι θα ανοίξεις το μυαλό σου και τελικά θα βρεις λύσεις.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα