Τα ζώδια της Τρίτης 20 Ιανουαρίου - Mad TV
More Stuff

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Ιανουαρίου

Ας δούμε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου:

 

ΚΡΙΟΣ

Μια διαμάχη στο χώρο της εργασίας ή ακόμη κάποιες αλλαγές σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα και νιώθετε έντονα να σας πνίγει το δίκιο, παρ’ όλα αυτά πρέπει να μη δώσετε συνέχεια, ώστε να εξομαλυνθεί και πάλι η κατάσταση. Αν σκοπεύατε να ψάξετε προς νέες κατευθύνσεις εργασίας, σήμερα έχετε έναν λόγο παραπάνω να το κάνετε μια και η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες.   Είστε κολλημένοι με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας, αλλά δεν θέλετε να το ρισκάρετε και να δείξετε τα αισθήματά σας, μην τυχόν και καρφωθείτε αδίκως σε περίπτωση που δεν είναι αμοιβαία η έλξη. Αποτέλεσμα όλου αυτού, είναι τελικά να είστε επιθετικοί απέναντί του. Μ’ αυτόν τον τρόπο σίγουρα δεν θα καταλάβει τίποτα, αλλά μην περιμένετε και να σας δει με καλό μάτι..    

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης, σας προκαλεί την τάση να κάνετε κάποιους πειραματισμούς σχετικά με τα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι όμως να παραμείνουν ως σκέψεις και να μην περάσετε στο στάδιο υλοποίησής τους καθώς η μέρα δεν ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Κάντε την απαραίτητη έρευνα και συλλέξτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.   Με το να σκέφτεστε συνεχώς οικονομικής φύσεως ζητήματα, έχετε αφήσει στο περιθώριο την προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως σήμερα να απωθήσετε με εντελώς άκομψο τρόπο την προσπάθεια του συντρόφου σας να σας πλησιάσει και είναι κάτι που θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ρήξη.    

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διανοητικές σας ικανότητες είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα κι έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας ώστε να πετύχετε μια πολύ καλή εμπορική συμφωνία. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τα επαγγελματικά σας και ένα κοντινό ταξίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα, με στόχο την προώθηση των υπηρεσιών σας. Γενικά είναι μια ευνοϊκή μέρα για εσάς τους Διδύμους, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και γίνουν λάθη.   Στον ερωτικό τομέα, αρμονικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν, προσέξτε μόνο γύρω στο μεσημέρι μια μικρή διαφωνία με το σύντροφό σας για μικροπράγματα, να μην είναι η αιτία για να ξεσπάσει καυγάς και τελικά χαλάσει εντελώς η ατμόσφαιρα.    

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σηματοδοτεί για εσάς τους Καρκίνους την έναρξη ενός νέου κύκλου για τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας και αρκετά από τα ζόρια που είχατε τον τελευταίο χρόνο, φτάνουν στο τέλος τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χειρισμό και προσοχή από μέρους σας καθώς οι συνθήκες που επικρατούν δεν αφήνουν περιθώρια για τίποτα το οριστικό και αμετάκλητο.   Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη και μια νέα γνωριμία σας προκαλεί ενθουσιασμό. Αν έχετε ήδη δεσμό, δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια ευχάριστη πρόταση από τον σύντροφό σας που θα σας γεμίσει με συγκίνηση και ανυπομονησία.    

 

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Σελήνης – Ήλιου τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σε συνδυασμό μάλιστα με κάποια θετικά νέα σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας, δεν σας πτοεί κανένα εμπόδιο που μπορεί να συναντήσετε. Ένα τηλεφώνημα από κάποιον συνεργάτη σας, είναι αυτό που σας δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια με περισσότερη σιγουριά πλέον.   Μια σχετική κόπωση από το μεσημέρι και μετά σας αναγκάζει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας, αφού είναι φως – φανάρι πως το έχετε ανάγκη.    

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε έστω και για λίγο σκηνικό και να ανανεωθείτε ψυχικά, παρόλη τη σωματική κούραση. Είστε αρκετά ενθουσιασμένοι με όλο αυτό, οπότε προσέξτε ώστε να μην ξεχάσετε κάτι που είναι βασικό για τη δουλειά σας (κάποια έγγραφα, κλπ). Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης και υπερβολικής ταχύτητας.     Η απαράδεκτη στάση ενός φιλικού σας προσώπου σας προκαλεί πολύ θυμό και μεγάλη απογοήτευση καθώς βλέπετε έναν – έναν με το πέρασμα του χρόνου να εκδηλώνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Για αρκετούς από εσάς, η Νέα Σελήνη είναι η έναρξη μιας εποχής που αποβάλλετε από τη ζωή σας όλους αυτούς που σας γεμίζουν με μιζέρια και αρνητική ενέργεια.    

 

ΖΥΓΟΣ

Αξιολογήστε τις υποχρεώσεις καθώς και τις αντοχές σας, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέρθετε δίχως να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν και ορισμένα από τα δικά τους καθήκοντα, ειδικά αν σας βρουν χαλαρούς και κεφάτους, οπότε να είστε προετοιμασμένοι ώστε να το αποφύγετε με έξυπνους ελιγμούς.   Η γενναιοδωρία σας αν γίνει αντιληπτή από τα λάθος άτομα, θα έχει ως αποτέλεσμα να σας προσεγγίσουν με μοναδικό στόχο να επωφεληθούν. Κρατήστε αυτή σας τη στάση απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους που σας εκτιμούν για αυτό που είστε κι όχι γι’ αυτά που τους προφέρετε απλόχερα.    

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έλλειψη μέτρου και πρακτικής σκέψης αυξάνουν σε επικίνδυνο βαθμό τις φιλοδοξίες σας και η απογοήτευση που θα πάρετε, θα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν στοχεύετε σε εφικτούς στόχους κι εξιδανικεύετε λάθος καταστάσεις και ανθρώπους. Προσπαθήστε να δείτε περισσότερο ρεαλιστικά τα πράγματα και μη σας πιάνει έπαρση, γιατί θα τσακιστείτε.   Η μοναξιά που σας χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα σας έχει φέρει σε σημείο η μόνη επικοινωνιακή ικανοποίηση που παίρνετε, να είναι μέσω διαδικτύου. Επιδιώξτε να βγείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο, ώστε να έχετε μια ουσιαστική επικοινωνία που θα μιλούν τα βλέμματα και οι εκφράσεις του προσώπου κι όχι οι οθόνες και τα πληκτρολόγια.    

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένη είναι η ευαισθησία σας σήμερα και αν δεν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, υπάρχει περίπτωση να σας πλησιάσει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο από το παρελθόν με μοναδικό στόχο να επωφεληθεί από εσάς. Ειδικά αν η στάση του απέναντί σας ήταν εντελώς αδιάφορη το τελευταίο διάστημα και ξαφνικά καίγεται για να συναντήσει, να είστε σίγουροι πως θα σας ζητήσει χάρη.   Προσέξτε ανώφελες σπατάλες και περιττά έξοδα γιατί υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί μια έκτακτη ανάγκη στο εγγύς μέλλον που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Επίσης, περιορίστε κάποιες συνήθειες που είναι βλαβερές για τον οργανισμό σας (π.χ. κάπνισμα) καθώς μια μικροαδιαθεσία που είναι στο ξεκίνημά της, μπορεί να επιδεινωθεί και να σας ρίξει στο κρεβάτι.    

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας καθώς και νέους στόχους, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να πραγματοποιήσετε ορισμένα σχέδιά σας. Αφήστε τις ανασφάλειές σας στην άκρη και υιοθετήστε έναν αισιόδοξο τρόπο σκέψης, μια κι έχετε αρκετές προοπτικές για να ανελιχθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.   Στον ερωτικό τομέα, είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, γιατί ενδεχομένως θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε σε γάμο ή και στην απόκτηση ενός παιδιού.    

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναντήσεις με αισιόδοξα κι επιτυχημένα άτομα σας μεταδίδουν τις γνώσεις καθώς και την ενέργειά τους και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας. Ακούστε προσεχτικά αυτά που θα σας πουν, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα εφόδια που σας δίνουν. Αν κάτι δεν το κατανοείτε, μη διστάσετε να ζητήσετε περεταίρω διευκρινήσεις.   Η συναισθηματική σας φόρτιση είναι έντονη κατά τη διάρκεια της ημέρας και υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσετε τις προθέσεις και τα λόγια ενός αγαπημένου σας προσώπου. Μη βιαστείτε να κρατήσετε αμυντική στάση απέναντί του και προσπαθήστε να δεχτείτε κάποιες καλοπροαίρετες συμβουλές που θα σας δώσει.     

 

ΙΧΘΥΣ

Είναι αρκετά θετική στιγμή για εσάς και με την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια που σας χαρακτηρίζει, καταφέρνετε να βρείτε λύση σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Μη διστάσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για νέα ξεκινήματα, αρκεί να ζυγίσετε πολύ προσεχτικά όλες τις παραμέτρους.   Κατάλληλη μέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ειδικά αν είχατε αυξημένες υποχρεώσεις που σας έχουν εξαντλήσει. Οργανώστε το απόγευμά σας με στόχο την σωματική και ψυχική σας ευεξία.  

 

Πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει στο Σταυρός του Νότου club!

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Nick Marianos Dance Factory

Το NMDF Dance Convention, τo μεγαλύτερο συνέδριο χορού στην Ελλάδα, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019
Cover Me by MAD

Cover Me by MAD: Γνωρίστε τη generation next της ελληνικής μουσικής

Maria CheimonidouFebruary 15, 2019

Συλλογή «Eyes That Shimmer & Slay »: Η νέα Limited Edition συλλογή της wet n wild για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2019!

Maria CheimonidouFebruary 13, 2019

Νέο Pop Up Κανάλι από την COSMOTE TV και το MAD.

Maria CheimonidouFebruary 7, 2019
Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια

«Η Μόνικα Βίτι δεν θυμάται πια» του Θωμά Τσαλαπάτη στο Θέατρο 104

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα

H Sharon Kovacs έρχεται ξανά στην Ελλάδα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου!

Maria CheimonidouFebruary 6, 2019
Chocolate Fest

Chocolate Fest: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα!

Maria CheimonidouFebruary 5, 2019
madwalk 2019

MADWALK 2019 BY SERKOVA CRYSTAL PURE: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων!

Maria CheimonidouFebruary 4, 2019