Μηνιαίες προβλέψεις: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον Ιανουάριο; - Mad TV
Mad Weekend

Μηνιαίες προβλέψεις: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον Ιανουάριο;

Μηνιαίες προβλέψεις: Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον Ιανουάριο;

Πώς θα σου “φερθεί” ο πρώτος μήνας του νέου έτους; Πώς θα κινηθούν επαγγελματικά και ερωτικά; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου, αλλά και ο ωροσκόπος σου; 

 

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 5, δίνει έμφαση σε οικονομικά άγχη, αλλά και πολλές πιθανότητες να βρεις λύσεις στα αντίστοιχα προβλήματα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Καρκίνο, επιστρατεύει την προσοχή σου στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Χρειάζεται να αναδιοργανωθείς ψυχολογικά και πρακτικά και να πείσεις τους δικούς σου ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα, η εργασία σου θα έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές ή ασφαλιστικές δικλείδες. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχεις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Υδροχόο, και να αποφύγεις κάθε είδους υπερβολή στη δική σου συμπεριφορά, αλλά και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Ασχολήσου με την υγεία σου και πάνω από όλα, ανεφοδίασε τις δυνάμεις σου για τη χρονιά που μόλις μπήκε!

Αισθηματικές
Τον Ιανουάριο θα έχεις αυξημένο μαγνητισμό και ευκολία να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Θα σου είναι εύκολο να πλησιάσεις όσους συναναστρέφεσαι και το ίδιο πράγμα θα γίνεται και από την μεριά των άλλων. Ο Ερμής από τον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία είναι ικανός να σου δώσει άλλον, πιο ευχάριστο και δημιουργικό αέρα στην αισθηματική και συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να πάρεις ζεστασιά από τον σύντροφό σου ή για να αποκτήσεις ταίρι -αν είσαι single, μέσω κάποιας γνωριμίας που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφό σου και να έρθετε πολύ κοντά. Πρόσεχε λίγο τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 20, γιατί θα σε κυριεύσουν εγωιστικές τάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και φασαρίες με τους οικείους σου. Οι singles καλό είναι να προσέξετε λίγο παραπάνω, γιατί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συνάψετε σχέση με “παράνομο” πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Δεν αποκλείεται να έχεις κάποια παραπάνω νευράκια σχεδόν όλο το μήνα, παράλληλα με την αυξημένη διάθεση για προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Μέχρι τις 12 που ο κυβερνήτης σου θα κινείται στον Υδροχόο, θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά ζητήματα του μήνα και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να υπάρξουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστα νέα για μία προαγωγή ή μια συνεργασία. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο, η ατμόσφαιρα θα δείξει σημαντική διαφοροποίηση προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Καλό είναι βέβαια αυτό το διάστημα να αποφύγεις να συνάψεις νέες συμφωνίες ή ακόμη και να διαφοροποιήσεις στο ελάχιστο τα δεδομένα σου και πορεύσου με αυστηρό πρόγραμμα και μεθοδικότητα.


ΤΑΥΡΟΣ
Τον φετινό Ιανουάριο πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να βοηθήσεις περισσότερο τον εαυτό σου να προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες της ζωής σου, που έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες. Σε μία εποχή ασάφειας προσπάθησε να προσανατολιστείς χωρίς εκνευρισμούς και βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 21 του μήνα και μετά. Μέχρι τότε, το πλανητικό σκηνικό ναι μεν θα σε ευνοήσει περισσότερο, αλλά θα σε ευαισθητοποιήσει και πιο έντονα, γι’ αυτό προσπάθησε να αποδεχτείς τα αρνητικά και θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου και να συμβιβαστείς μαζί τους. Βάλε ένα τέλος σε αυτήν την ανασφάλεια που σε κατατρώει και συμφιλιώσου! Έτσι, θα καταφέρεις να πετύχεις τους αισθηματικούς, αλλά και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα θα είναι μεταβατικά, με μερικές καλές στιγμές. Φρόντισε όσο μπορείς να τις απολαύσεις!

Αισθηματικές
Υπερβολικός συναισθηματισμός και ευθιξία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού Ιανουαρίου και αυτό οφείλεται στην πορεία του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 του μήνα και μετά. Διανύεις μία φάση αποσταθεροποίησης και όταν σου συμβαίνει αυτό χάνεις τελείως τη γη κάτω από τα πόδια σου και δεν ελέγχεις ούτε τις συμπεριφορές σου ούτε τα λεγόμενά σου. Πρόσεχε, γιατί οι γύρω σου και κυρίως ο σύντροφός σου, δεν φταίνε σε τίποτα να επωμίζονται την γκρίνια και τα συνεχή παράπονά σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 20 στο ζώδιο του Υδροχόου και η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια θα είναι πιο έντονη αυτό το διάστημα, καθώς και οι κινήσεις σου για να τις αποκτήσεις. Ιδιαίτερα από τις 27 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς, θα μπορείς να διαμορφώσεις μία πιο σωστή αντίληψη για τα συναισθήματά σου και για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα αναπτύξεις άλλους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και επιτέλους ο επόμενος μήνας θα σε βρει αρκετά πιο ισορροπημένη και ήρεμη. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην αφήσεις το μήνα να περάσει έτσι, αλλά κυνήγησε το όνειρό σου να βρεις αυτόν που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Η τύχη είναι με το μέρος αυτών που δεν επαναπαύονται…

Επαγγελματικές
Ο Ιανουάριος ευνοεί αρκετά τα επαγγελματικά σου και μάλιστα διευρύνει τους ορίζοντες σου, όχι μόνο εντός των ορίων της χώρας, αλλά και πιο μακριά. Ακόμη και ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να βοηθήσει να πάρεις νέες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Όμως και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι και τις 27, έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και να σου φέρει την πολυπόθητη προαγωγή που αναζητάς. Οι μέρες που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο σε κανονική πορεία, από τις 5 μέχρι τις 21, προσφέρεται να πλησιάσεις πρόσωπα που μπορεί να εκτιμήσουν την αξία και τις ικανότητές σου και να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο ανταγωνισμός όμως ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι μεγάλος. Τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δική σου συμπεριφορά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Στα οικονομικά σου πρέπει να έχεις το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα την τελευταία εβδομάδα του μήνα, καθώς τα δεδομένα που θα έχεις στα χέρια σου μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σου τομέα μπορεί να προετοιμάσουν μία προοδευτική βελτίωση ή να σε αναγκάσουν να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή το φετινό Ιανουάριο. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27, να είσαι προσεχτική στις κινήσεις σου και να μην αφήνεις στην τύχη τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Έχε υπόψη σου ότι τυχόν επαγγελματικές εκτιμήσεις απαιτούν προνοητικότητα και καλή διαχείριση από τη μεριά σου. Από τις 21 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, πολλές θα είναι οι στιγμές που το στενό σου περιβάλλον θα αποτελέσει εστία έντασης και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε πιέσουν, προκειμένου να ανταποκριθείς στα αιτήματά τους. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και μην παρεξηγείσαι με τόσο μεγάλη ευκολία. Όλοι έχουν τις δικές τους έννοιες και πρέπει να είσαι συγκαταβατική μαζί τους, όπως αυτοί είναι με εσένα.

Αισθηματικές
Θέλοντας να εκφραστείς, ασκείς στο περιβάλλον σου μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 3 μέχρι τις 27 και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 5 μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία, μάθε να ανοίγεσαι και να δοκιμάζεις καινούριες ιδέες για να ξαναφουντώσεις τη φλόγα του έρωτά σου. Αν η σχέση σου δεν πηγαίνει καλά, απόφυγε με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να ελέγχεις τον σύντροφό σου. Αυτό μάλλον θα κάνει την κατάσταση περισσότερο καταπιεστική και τελικά θα την καταστρέψει. Μην απογοητεύεσαι όμως, καθώς το σύμπαν με τις εξισορροπητικές του τάσεις, καταφέρνει με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 20, να βελτιώσει έντονα τις ερωτικές σου καταστάσεις και να τις σταθεροποιήσει. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε αγάπη και συμπαράσταση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί και ίσως αυτόν το μήνα είτε ξεκινήσετε έναν σοβαρό δεσμό μαζί του, είτε πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και βάλετε τώρα τις βάσεις για να σφραγίσετε τον έρωτα σας τις αρχές του επόμενου μήνα.

Επαγγελματικές
Ο Ιανουάριος σου στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει αρκετά δραστήρια σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα και με τη σταθερότητα που σε διακρίνει μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις εξάλλου δείγματα ότι η καλή στρατηγική σου καρποφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς από τις 5 μέχρι τις 21 του μήνα, που τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Μείνε ωστόσο αφοσιωμένη και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις βάλει πρόγραμμα και με ώριμες κινήσεις θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Υδροχόο, γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξη σου. Φέρσου έξυπνα και διπλωματικά και πάνω απ’ όλα μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν κάποιες δυσκολίες και ενώ πραγματικά θα κάνεις αγώνα για να τα ισορροπήσεις, όλο και κάτι θα γίνεται και θα χάνεις το λογαριασμό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα εξωτερικά γεγονότα που θα προκύψουν αυτόν το μήνα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 5, θα αναμοχλεύσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και θα σου προκαλέσουν αμφιβολίες. Αιφνίδια, διαμορφώνονται νέες ανάγκες που δεν είχες υπολογίσει. Μέχρι τις 5, που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, καλό είναι να καθυστερήσεις ακόμα και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, παρά να αντιδράσεις σπασμωδικά και βιαστικά. Έτσι κι αλλιώς, δεν ολοκληρώνονται οι υποθέσεις ούτε οι δυσκολίες σταματούν, επειδή απλά εσύ θα το ορίσεις! Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου και τις επαγγελματικές σου συναλλαγές. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27, θα μεσολαβήσουν όμορφες στιγμές, αλλά κάποιες από αυτές υποχωρούν και δεν σε αφήνουν να τις απολαύσεις, υπό το βάρος ξαφνικών γεγονότων. Συναισθηματικά, η κατάσταση είναι περίεργη, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο.

Αισθηματικές
Σύγχυση και εντάσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις αισθηματικές σου σχέσεις αυτήν την περίοδο. Μπορεί να απομακρυνθείς από τον αγαπημένο σου και ένας επικείμενος χωρισμός να σε φλερτάρει αδιάκοπα. Μην παρασυρθείς σε διαπληκτισμούς μαζί του, αλλά άσε τις ημέρες να κυλήσουν, ώστε να δεις κι εσύ ποιο είναι τελικά το ζητούμενό σου. Ορισμένα άτομα που παριστάνουν τους φίλους, καλό είναι να τα απομακρύνεις όσο πιο διακριτικά μπορείς. Να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να μην ενδώσεις σε φήμες και να μείνεις σταθερή στις κινήσεις σου, για να προστατέψεις με κάθε τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι singles του ζωδίου πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στους Ιχθείς, και να μην ξεκινήσετε μία νέα σχέση, ούτε να ομολογήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που θέλετε να κατακτήσετε, γιατί τα αποτελέσματα θα σας απογοητεύσουν.

Επαγγελματικές
Τον Ιανουάριο φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις το επίπεδο που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Αξιοποίησε την παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο, από τις 5 μέχρι τις 21 που θα βρίσκεται σε κανονική πορεία, για να βάλεις νέους στόχους στη δουλειά σου και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που πολύ γρήγορα θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Κάνε τις σωστές διαπραγματεύσεις και ανέβασε τις μετοχές σου ψηλά. Έχεις τις ικανότητες να το κάνεις! Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, στις 20, στον Υδροχόο, φρόντισε να δράσεις μόνη σου και μην συνεργαστείς με κανέναν και για τίποτα. Υπάρχει κίνδυνος για πισώπλατα μαχαιρώματα.


ΛΕΩΝ
Ο μήνας του Ιανουαρίου είναι για εσένα δημιουργικός, επεκτατικός και αναθεωρητικός. Ο Ερμής στον Υδροχόο, από τις 5 μέχρι τις 21 σε κανονική πορεία, σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και να πάρεις αποφάσεις, τις οποίες θα τηρήσεις. Σε αυτήν τη γενικότερα δύσκολη εποχή, καλό θα ήταν να απεξαρτηθείς από οικονομικές εκκρεμότητες και να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, χωρίς να αφήνεις το πείσμα και τον εγωισμό να σε κατευθύνουν. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ίδιο ζώδιο, από τις 3 του μήνα και μετά, οι απόπειρες να διαμορφώσεις μία σωστή σχέση με κάποιους ανθρώπους φαίνεται πως καρποφορεί και θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Λάβε υπόψη σου τα μηνύματα για αλλαγές και για εξελίξεις, που γρήγορα θα λάβουν χώρα στον εργασιακό σου χώρο, και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και τις δυνατότητές σου, για να στρώσεις τον δρόμο προς την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Ο έρωτας αυτόν το μήνα θα είναι μία αρκετά εύκολη υπόθεση. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 3 και μετά, θα σε κάνει να ακτινοβολείς και να καταφέρνεις πάντα να πιάνεις στα δίχτυα σου ακόμη και το πιο δύσκολο θήραμα. Τώρα θα έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και ίσως αποφασίσεις κιόλας να επισημοποιήσεις έναν πολύχρονο δεσμό. Αν κάποιες φορές παρασυρθείς από τα φλερτ που σε διεκδικούν, φρόντισε γρήγορα να προσγειωθείς και να μην ενδώσεις. Είπαμε, οι οιωνοί είναι καλοί προς το ζώδιό σου, αλλά όχι τόσο, ώστε να σου συγχωρέσουν ή να παραβλέψουν μία απιστία. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις την ανάγκη να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τους οικείους σου και να βάλεις τις σημαντικές σου σχέσεις σε νέες, πιο στέρεες βάσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις. Αμοιβαίες υποχωρήσεις θα σε κάνουν να ξεπεράσεις προσωρινές δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν ξανά την ηρεμία στο σπιτικό σου.

Επαγγελματικές
Μήνας με αρκετό ενδιαφέρον για τον επαγγελματικό σου τομέα και ειδικότερα για την καριέρα σου θα είναι ο Ιανουάριος για εσένα. Είναι μία περίοδος κατά την οποία οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Προς το παρόν όμως καλύτερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε βασικά πράγματα και ειδικά στην τωρινή σου κατάσταση. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν πρέπει να δουλέψεις σκληρά τώρα και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, τάση που έχεις και έμφυτη, αλλά που θα είναι και τονισμένη αυτόν το μήνα. Η επιπολαιότητα αυτό το διάστημα σίγουρα θα σε βλάψει. Έχε υπόψη σου ότι προς τα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα στις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται να δεχθείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνεργάτη σου και ότι στο τέλος μπορεί να σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για κάποια επαγγελματική επαφή. Τακτοποίησε όποιες νομικές εκκρεμότητες έχεις και φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα στα οικονομικά σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις εκτός προϋπολογισμού από τις 21 και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά το γεγονός ότι ο Ιανουάριος ξεκινά με την κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω, που σου φέρνει αναποδιές και καθυστερήσεις στους βασικότερους τομείς της ζωής σου, η θέση του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 12 διατηρεί στραμμένο το ενδιαφέρον σου στον τομέα των σχέσεων και σε δραστηριοποιεί έντονα. Και εδώ επιτελούνται και καλά και δύσκολα γεγονότα. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι ανώφελο να βγάλεις τελικά συμπεράσματα και δεν σε συμφέρει να διατηρήσεις αντιθέσεις με ανθρώπους, που θα συνεχίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου και είναι πραγματικά σημαντικοί για σένα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου, χρησιμοποίησε τη λογική σου κρίση και μην παρασύρεσαι από το υπέρμετρο συναίσθημά σου. Οι καλές σου προθέσεις δεν επαρκούν για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου και απαιτούν πράξεις από την μεριά σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο, έχε το νου σου σε δολοπλοκίες και κρυφές συναντήσεις, που θα λάβουν χώρα στον χώρο της εργασίας σου και, όσο κι αν η περιέργεια σου σε παροτρύνει να μάθεις τι γίνεται, μείνε μακριά!

Αισθηματικές
Ο μήνας ξεκινά καλά για την αισθηματική σου ζωή με τη θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 3 και μετά, να σου χαρίζει έναν αέρα πολύ ερωτικό. Επιτέλους, θα πάρεις την απόφαση να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και θα παραμερίσεις τις ανάγκες της οικογένειας σου και του συντρόφου σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, ο Άρης από τη νέα του θέση στους Ιχθείς σου φέρνει νέες γνωριμίες και αξιόλογους ανθρώπους με περίσσιο συναίσθημα. Μην φοβηθείς να εκδηλώσεις και τη δική σου συναισθηματικότητα. Το απαιτούν οι περιστάσεις! Καλό θα είναι να έχεις το νου σου όμως το τελευταίο του μήνα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσεις δύστροπη συμπεριφορά και ξεσπάσματα ζήλιας προς τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου και μην επηρεάζεσαι από συμβουλές τρίτων ατόμων. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς, στις 27, θα σε διακατέχει μία τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναζητήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως κιόλας αυτός ο δρόμος στην αυτογνωσία να σου αποκαλύψει σημαντικά πράγματα για τα θέλω σου.

Επαγγελματικές
Ήρθε ο καιρός να ρίξεις περισσότερο βάρος στις συνεργασίες σου και να πάψεις να θέλεις να τα φέρνεις όλα εις πέρας μόνη σου. Βέβαια, θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα περί τούτου, γιατί από τη μία η θέση του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 12 ευνοεί τις επικοινωνίες σου και θα σου χαρίσει δυνατούς συμμάχους, από την άλλη όμως, ο Ερμής μέχρι τις 5 στον Αιγόκερω και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο, την ίδια μέρα θα φέρουν στο προσκήνιο εντάσεις και διαφωνίες. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική και να μη δίνεις περαιτέρω συνέχεια σε θέματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Αν κάποιες στιγμές νιώσεις πως αδικείσαι, τεκμηρίωσε τις θέσεις σου και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες στο μέγιστο βαθμό για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 20, στον Υδροχόο, θα φέρει ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Ίσως τώρα πάψεις να αγχώνεσαι για μικροπράγματα και δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά, φιλόδοξα, επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πολύ πιθανό να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα.


ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 5 Ιανουαρίου και ο Ερμής που κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τότε, βραχυκυκλώνουν το κλίμα στον επαγγελματικό σου τομέα στο ξεκίνημα του μήνα. Πρέπει να είσαι φειδωλή στις εκφράσεις και στα έργα σου και να μην κάνεις παράτολμες επενδύσεις ή ενέργειες. Αξιοποίησε τις ημέρες σε επαφές και διεκπεραιώσεις με τρίτους, καλλιέργησε εναλλακτικές σε περίπτωση που μία υπόθεσή σου ανατρέπεται. Μην επιμένεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους που δεν αλλάζουν ή δεν βελτιώνονται. Από εκεί και μετά, με τον Ερμή να επισκέπτεται τον Υδροχόο και να κινείται σε ορθή πορεία μέχρις τις 21, τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν, θα μειωθούν κατά πολύ τα νεύρα και οι εντάσεις και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχεις και τους τρόπους που θα υιοθετήσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 20, στον Υδροχόο, απόφυγε λάθη τακτικής, μην υποτιμάς τη δύναμη των αντιπάλων σου και πρόσεχε την ασφάλεια, αλλά και την υγεία σου. Διατήρησε τις ισορροπίες, τόσο στις συνεργασίες όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθείς, απόφυγε πρωτοβουλίες, είτε συμβατικές είτε ριψοκίνδυνες.

Αισθηματικές
Στον έρωτα υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα χαρακτηριστούν από μία ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με την πίστη του συντρόφου σου και οι εκδηλώσεις ζήλιας που θα εκφράσεις μπορεί να προκαλέσουν άσχημο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση. Θα αισθάνεσαι πως καταπιέζεσαι, επειδή δεν θα μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που υποψιάζεσαι, με αποτέλεσμα ακόμη μία φορά να βρεις καταφύγιο στον εαυτό σου και στην μοναξιά. Στήριγμά σου θα είναι οι φίλοι σου και η οικογένεια σου, που πλέον σε έχουν μάθει και ξέρουν τους τρόπους να καταλαγιάζουν τις συναισθηματικές σου ανησυχίες. Οι singles του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, μέχρι τις 12 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στον Υδροχόο, με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ταξίδι ή σε κάποια ψυχαγωγική σας δραστηριότητα, γι’ αυτό μην κάθεστε στιγμή κλεισμένη στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Αν ασχολείσαι με ταξίδια, επικοινωνία ή η δουλειά σου έχει σχέση με το εξωτερικό, να περιμένεις ευχάριστα νέα το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27 και θα σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην αφήνεις ακόμη μία φορά τις κινήσεις σου μισοτελειωμένες. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς σχετικά με την καταλληλότητα τους και απόφυγε τις κόντρες με τους προϊσταμένους ή το προσωπικό σου. Σχεδόν το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά σου πρόσωπα, γιατί τελικά τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φαντάζεσαι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα έχει πολλά τρεξίματα για το ζώδιό σου και αυτό σημαίνει κούραση και άγχος. Οι καθυστερήσεις που θα κληθείς να διαχειριστείς θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να εκνευρίζεσαι αδίκως, από τη στιγμή που η εξέλιξη των υποθέσεών σου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Απόφυγε λοιπόν κάθε είδους υπερβολή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Από τις 5 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, απόφυγε την απομόνωση, αλλά μην φλυαρείς κιόλας για τα προβλήματά σου σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ασχολήσου με αυτούς που αγαπάς και αντιμετώπισε με αισιοδοξία θέματα που αφορούν στο σπίτι και την εργασία σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Υδροχόο στις 20, τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την επόμενη ημέρα και την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς στις 27, μην δένεσαι συναισθηματικά και κυρίως μην αφήνεις να δημιουργηθούν μπερδέματα που θα σε εκθέσουν κοινωνικά.

Αισθηματικές
Ο Ιανουάριος δεν προσφέρει έντονες και παθιασμένες εμπειρίες στον τομέα του έρωτα και ίσως και οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα να μην σε ενθουσιάσουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα έχεις όλα τα φόντα να περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι μόνη, αποδέξου προκλήσεις φίλων και βγες περισσότερο. Σχεδίασε ένα ταξιδάκι και μην διστάσεις να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κάποιες συμπτώσεις μπορεί να λειτουργήσουν μαγικά υπέρ σου και εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί ότι δεν θα έκανες μία αξιόλογη γνωριμία, αυτή να γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ακόμη και αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα πιο ευχάριστο διάστημα με τον σύντροφό σου και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές με συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις, τουλάχιστον για το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27. 

Επαγγελματικές
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 12, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις αρκετά τα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς συνετά, να αποπληρώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου και όχι να προβείς σε άσκοπες και περιττές αγορές. Ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, από τις 5 και μετά, σε κάνει υπερκινητική, αλλά πρόσεχε τι λες στον επαγγελματικό σου χώρο, ιδιαίτερα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, από τις 21 του μήνα και μετά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στο ίδιο ζώδιο, θα σου φέρει κάποιες ευκαιρίες και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Βάλε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θέλεις για εσένα στον επαγγελματικό σου στίβο. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα έχεις την στήριξη ορισμένων που μέχρι τώρα ήταν ανταγωνιστές σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις τα νέα δεδομένα της ζωής σου. Οι καλύτερες ημέρες θα ξημερώσουν πολύ γρήγορα και θα σε ικανοποιήσουν, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με δυσκολίες ξεκινά ο φετινός Ιανουάριος για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή μέχρι τις 5 στον Αιγόκερω, αλλά και λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον Καρκίνο, που σε επηρεάζουν και σε εκθέτουν σε κάθε λογής ταλαιπωρία και σύγχυση. Η νευρικότητά σου θα είναι χαρακτηριστική και η ανησυχία σου έντονη. Από τις 12 του μήνα και μετά, ο Άρης αποχωρεί από τον Υδροχόο και εισέρχεται στους Ιχθείς, γεγονός που θα σε κάνει κάπως ευερέθιστη στα γεγονότα που θα συμβαίνουν, με ή χωρίς τη θέλησή σου. Κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις σε σχέσεις που θα αναπτύξουν μαχητική συμπεριφορά και οι οποίες σε αφορούν και σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Ζήτα χρόνο από τους συνεργάτες σου και από τους οικείους σου, ώστε να βρεις τα μέσα και τα εφόδια να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς σου. Μην παραδίνεσαι εύκολα στα ευχάριστα, αλλά επιπόλαια μονοπάτια, που θα σε παρασύρει το πλανητικό σκηνικό των ημερών. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27, να είσαι ψύχραιμη απέναντι στις αντιδράσεις των άλλων, αλλά απόφυγε να γίνεις και εσύ το ίδιο προκλητική σε ανθρώπους, που παρά την κάπως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου, θα συνεχίζουν να παραμένουν δίπλα σου και να σε στηρίζουν.

Αισθηματικές
Θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον Ιανουάριο ικανοποιητικό όσον αφορά στις σχέσεις και τον έρωτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τελείως αδιάφορος ή ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες να ερωτευτείς ή να χαρείς την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Όσο η Αφροδίτη θα παραμένει στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να ξαναπροσπαθήσεις για μια καινούρια αρχή και να κερδίσεις ισορροπία και ευτυχία. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση με τον άνθρωπό σου και οι συνθήκες μεταξύ σας θα βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, μέσω των συζητήσεων που και οι δύο θα είστε πρόθυμοι να κάνετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, ίσως δεχτείς πισωγυρίσματα παρελθοντικών ερώτων, αν είσαι single. Μπορεί να μην γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και αυτό θα το νιώσεις έντονα.

Επαγγελματικές
Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου είναι ιδιαίτερα αυξημένος αυτόν τον μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Ο Ερμής στον Υδροχόο, από τις 5 και μετά, θα σε κινητοποιήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για τυχόν αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεις ανυπόμονη, όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα και πολύ δύσκολα θα τηρήσεις τα στενά περιθώρια του προϋπολογισμού σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με μία έντονη ανησυχία να σε διακατέχει και κάποιο πρόβλημα, είτε επαγγελματικό είτε οικογενειακό, να σε απασχολεί έντονα και να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Μείνε μακριά από ανθρώπους που θεωρείς αμφιβόλου εχεμύθειας και μην ασπάζεσαι τη γνώμη τους, ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις δική σου! Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο, και μέχρι τις 27 που θα παραμείνει εκεί, να είσαι μετριοπαθής στην κριτική και στις απαιτήσεις σου (ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στα επαγγελματικά σου) και απόφυγε να κάνεις αλλαγές στο χώρο της εργασίας σου. Πρόλαβε οικονομικές κακοτοπιές με συντηρητικό χειρισμό και πρακτικό πνεύμα και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για μία συνεργασία που δεν σου εμπνέει σιγουριά στο μέγιστο βαθμό. Από τις 21 και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, να ξέρεις ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει στα οικονομικά σου με πολλές μορφές και πρέπει να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου για να τις αναγνωρίσεις και να προστατευτείς. Αισθηματικά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και στο θολό τοπίο που επικρατεί, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να διαφαίνονται οι θετικές προοπτικές!

Αισθηματικές
Τον Ιανουάριο θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις την ερωτική σου ζωή, να κάνεις τονωτικές ενέσεις σε μια σχέση που δείχνει σημάδια φθοράς ή να κάνεις σπουδαίες γνωριμίες. Ίσως μια σχέση που σε απογοήτευσε στο παρελθόν, τώρα να της ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθίσει. Γενικότερα, θα έχεις την αίσθηση μιας δεύτερης ευκαιρίας σε μία σχέση που τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει. Σημαντικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες, κυρίως αν είσαι από εκείνες που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και παραμένεις ακόμη single. Ακόμη όμως και οι φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα επωφεληθούν έντονα με την παραμονή του Άρη στους Ιχθείς, από τις 12 και μετά, γι’ αυτό αξιοποίησε το παράθυρο των ευκαιριών που ανοίγεται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τις 5 του μήνα μέχρι τις 21, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Υδροχόο, αυξάνει την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο μαχητική και φιλόδοξη. Βέβαια, από την άλλη η παραμονή της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, αυξάνει την ανασφάλεια, τον ανταγωνισμό, την πίεση, τα φορτωμένα προγράμματα και τις υπερωρίες. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις κάπου αλλού την τύχη σου, από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου, θα είναι έντονη αλλά καλό θα είναι να μην την επιχειρήσεις, αν δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματα που μπορεί να σου δώσει. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Υδροχόο, πρόσεξε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να σπάσουν και να συμπεριφερθείς υπερβολικά, μετανιώνοντας αργότερα. Τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν μία μικρή ανοδική πορεία και θα είναι στο χέρι σου να τη διατηρήσεις ή όχι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο πρώτος μήνας του χρόνου ξεκινά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 5, καθιστώντας την περίοδο δύσκολη για την επικοινωνία, τη συνεννόηση και τις συναλλαγές. Δεν θα λείψουν οι μικρές ανακάμψεις, αλλά θα πρέπει να προλάβεις να τις αξιοποιήσεις. Από εκεί και μετά, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, μπορεί μεν η επικοινωνία με τους γύρω σου να αποκαθίσταται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας εύκολος μήνας. Χαρακτηριστικά γεγονότα θα είναι οι αναταραχές στο περιβάλλον σου, οι εχθρικές και νευρικές συμπεριφορές των γύρω σου και οι εύκολες ανατροπές των προγραμμάτων. Και όλα αυτά, λόγω της νέας θέσης του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 και μετά, αλλά και την έναρξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 21 και μετά. Διαχειρίσου έξυπνα τις υποθέσεις σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις διενέξεις και τους κινδύνους, που αυτοί εγκυμονούν. Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από τα αισθηματικά σου και να θυμάσαι πως δεν είναι κατάλληλη εποχή για να λογαριαστείς με τον σύντροφό σου. Τις δυσκολίες στην εργασία σου αντιμετώπισέ τες με στωικότητα και ηρεμία. Μόνο έτσι θα βρεις τις λύσεις που ζητάς.

Αισθηματικές
Η καλλιέργεια κάποιων δεσμών φαίνεται πως αρχίζει και αποδίδει καρπούς αυτόν το μήνα. Ωστόσο, προσοχή πρέπει να δώσεις στη συμπεριφορά σου, ώστε να γίνει η επικοινωνία σου με τους άλλους ευκολότερη. Εξάλλου, σύντομα θα προκύψουν ευκαιρίες για νέους δεσμούς και προκλητικά φλερτ. Μην βιαστείς, εστίασε σε όποιον σε εμπνέει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Ερεύνησε πρώτα τους λόγους και μετά ξέσπασε. Οι πιθανότητες να σου έχει πει ψέματα για να σε προφυλάξει είναι πολλές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 του μήνα στο ζώδιό σου, είναι κατάλληλη για αποδράσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με τόπο διαμονής ή οποιαδήποτε επέκταση. Με ορθή κρίση και με γνώμονα την διαίσθηση σου, κάνε τις καλύτερες επιλογές για να φτάσεις στην πληρότητα που προσδοκάς.

Επαγγελματικές
Ο Ιανουάριος θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις μία τελεία στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου. Ωστόσο, κάποιες δραστηριότητες που έχεις ήδη ξεκινήσει θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό ακόμα. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη νομικά ή φορολογικά θέματα. Καινούριες συνεργασίες θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα και νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα βγουν στην επιφάνεια δίνοντάς σου το περιθώριο να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθείς και να παραμένει εκεί για το υπόλοιπο του μήνα, μην μπλέκεσαι σε διαφωνίες τρίτων στο εργασιακό σου περιβάλλον και κράτησε διπλωματική στάση απέναντι τους, για να αποφύγεις προβλήματα που δεν οφείλονται σε εσένα. Ακόμη, πριν ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, έλεγξε καλά τις λεπτομέρειες. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι κάποια συνεργασία που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και σε έχει κουράσει, από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να σου αποδίδει οικονομικά οφέλη γι’ αυτό μην ρισκάρεις να την αλλάξεις ή να την διαφοροποιήσεις.


ΙΧΘΕΙΣ
Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου θα σε επηρεάσει έντονα, με το πλανητικό σκηνικό να σε αναγκάζει να αλλάξεις πρόγραμμα και συμπεριφορά επηρεαζόμενη από μία θύελλα γεγονότων που άλλοτε θα σε εκνευρίζουν και άλλοτε θα σε αιφνιδιάζουν. Πρόσεξε πολύ να μην γίνεις θύμα εκμετάλλευσης και να έχεις το νου σου στις οικονομικές σου συναλλαγές, όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ρίσκου και απώλειας χρημάτων. Και επειδή η οικονομία επηρεάζει την ψυχολογία σου, αυτό θα έχει ως αντίκτυπο της αύξηση της εριστικότητας σου προς τους άλλους ή των εσωτερικών ανησυχιών σου. Ο Άρης από τις 12 και μετά στο ζώδιό σου επηρεάζει θετικά τις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο να διατηρήσεις ως έχουν τα κεκτημένα σου και να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται και αυτή στο ζώδιό σου, θα σε διακατέχει μία έντονη μελαγχολία και μία αρνητικότητα, που πρέπει να πολεμήσεις για να μην φέρεις στα άκρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθεί η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και μην αφήνεις δεύτερες σκέψεις να σε βασανίζουν. Η σχέση σου θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα, αρκεί να τολμήσεις να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στα λόγια σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο, από τις 3 μέχρι τις 27, θα φέρει κοντά τον σύντροφό σου, ενώ η σεξουαλική σου επαφή και επικοινωνία εγγυάται την μακρόχρονη πορεία της σχέσης σου. Οι singles μπορείτε να συνδυάσετε αποτελεσματικά και ωφέλιμα τον έρωτα με την εργασία, καθώς μπορεί να εντυπωσιαστείτε από την παρουσία ενός προσώπου που θα γνωρίσετε μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αν είσαι δεσμευμένη, τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 20, μπορείς να δημιουργήσεις και να απολαύσεις μία ιδιαίτερα ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, καθώς και να μιλήσεις για τα μελλοντικά σου όνειρα βάζοντας τώρα τις βάσεις για να τα πραγματώσεις.

Επαγγελματικές
Μία θετική περίοδος ξεκινά για εσένα αυτό το μήνα, καθώς νέες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό σχετικά με τον επαγγελματικό σου τομέα. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου μεθοδικά και με πάθος για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που πιθανόν να εμφανιστούν. Θα κουραστείς, αλλά θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού καινούριες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντάς σου ώθηση για νέα ξεκινήματα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σου θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Εξέτασε τες πρώτα και τότε μόνο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. Ακόμη, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό για να απομακρύνεις τους φόβους σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα συμβάλλουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους και των εσόδων σου. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική, μπορείς να παραμείνεις αμετακίνητη στις θέσεις σου και να καταφέρεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, ακόμη και το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, από τις 21 και μετά.

 

πηγή

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mad Weekend

More in Mad Weekend

10 γλυκά που δεν σου πάει η καρδιά να τα φας!

Evangelos GiannopoulosJune 10, 2016

Viral: Lamborghini 300.000 λιρών παίρνει φωτιά στη μέση του δρόμου!

Evangelos GiannopoulosMay 5, 2016

Το ζεϊμπέκικο του Παντελίδη που έμεινε στην ιστορία

Evangelos GiannopoulosFebruary 18, 2016

Πως θα ήταν το “Harry Potter” αν ήταν εφηβική ρομαντική κομεντί! Τέλειο video

SpirosJanuary 22, 2016

Τα καλά του photoshop: Πως θα ήταν οι διάσημες σταρ με …παραπανίσια κιλά και ψωμάκια

Evangelos GiannopoulosJanuary 22, 2016

5 μικρά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να ξυπνάς το πρωί πιο εύκολα!

Evangelos GiannopoulosNovember 25, 2015

Τρελό γέλιο: Γι’αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απαγορευτεί για πάντα η είσοδος σε αεροπλάνο!

Evangelos GiannopoulosNovember 24, 2015

Αυτές είναι οι αδελφές 10 πασίγνωστων παρουσιαστριών, ηθοποιών και τραγουδιστών

Evangelos GiannopoulosNovember 20, 2015