Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου - Page 2 of 3 - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου
Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλαμβάνεις με χαρά κάποιες έξτρα υποθέσεις οι οποίες σε καλύπτουν τουλάχιστον ιδεολογικά αλλά και σαν χαρακτήρα γιατί κάπου βγαίνει το δυναμικό σου κομμάτι και ξεκινάς με ευκολία οτιδήποτε θέλεις αλλά είναι και αναγκαίο.
Ερωτικά: Δεν περιμένεις να ακούσεις τι θέλει το άλλο άτομο γιατί ξέρεις καλά τι επιθυμείς εσύ, οπότε μπορεί να το καπελώσεις, όχι με άσχημο τρόπο και να κάνεις την έκπληξη. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό θα αναλάβεις εσύ να τον προσεγγίσεις περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις να γίνονται χωρίς την θέληση σου πράγματα, επειδή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Σίγουρα πάντως θα αναλάβεις ένα κομμάτι να το βγάλεις εις πέρας, κυρίως αν φορά στο εξωτερικό ή σε κάποια νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αλλάζεις το πεδίο που κινείσαι γιατί δεν θέλεις άλλο να είσαι αδύναμος/η. Δεν περιμένεις να σε καλέσουν όπου και να θέλεις να πας. Παίρνεις πρωτοβουλίες που μπορεί να μην είναι εύκολο να τις προχωρήσεις, αλλά κάτι θα συμβεί που θα σε ωθήσει να συνειδητοποιήσεις πράγματα για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Πιθανόν με τον Κριό να έχεις μια μεγαλύτερη πιθανότητα να είστε μαζί γιατί έχετε πολύ μεγάλη σεξουαλική έλξη. Επίσης μπορεί να μην ντρέπεσαι τόσο πολύ όπως παλιά και σιγά-σιγά να υπάρχει μια εσωτερική αναθεώρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιοι συνεργάτες σου ή άτομα που είναι πολύ κοντά σου κάνουν πράγματα που μπορεί να μην σε ρωτούν για αυτό η δική σου απελευθέρωση είναι θέμα ημερών, επειδή δεν θέλεις να είσαι θύμα κανενός.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δίνεις τα πάντα για να είσαι κοντά με άλλα άτομα και σίγουρα αυτό σε εκφράζει αλλά μπορεί να νιώθεις κάποιες έντονες πιέσεις για να κινηθείς και να μην παραμένεις στην αδράνεια και όλο αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις άποψη για κάποιες πολύ στενές σχέσεις.
Ερωτικά: Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι τελικά δεν θέλεις να είσαι μόνος/η αλλά να έχεις την αυτονομία σου και να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά στο άτομο που σου αρέσει, θα σε κάνει να αλλάξεις στροφή 180 μοιρών και να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά αλλά και με απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντλείς από τους άλλους την δυναμικότητα και κυρίως την τάση για ξεκαθάρισμα και ίσως κινηθείς για να δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις και τι οι άλλοι. Γενικά πρέπει να βάλεις στην θέση τους πολλά από τα κακώς κείμενα και είναι ευκαιρία να το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις τίποτε να πάει χαμένο και ίσως αυτό να σε προχωράει σε μια νέα πραγματικότητα. Όσο και να μην επιθυμείς να μπλεχτείς, τελικά θα βρεθείς μπροστά και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ίσως ένας πονοκέφαλος να σε ταλαιπωρεί και να πρέπει να χαλαρώσεις για να σου περάσει.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να ασχολείσαι με τον Κριό, τελικά θα το κάνεις γιατί και ο ίδιος θα σε πιέσει για να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να βελτιώσεις την επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ασχοληθείς με ένα ξεκαθάρισμα που θα είναι για σένα πολύ ανακουφιστικό, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό.

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Digital Marketing Academy 2019

Digital Marketing Academy 2019 by CollegeLink

Fotis KonstantopoulosSeptember 19, 2019

Discover Dogs: 11-13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Fotis KonstantopoulosSeptember 19, 2019
Επικίνδυνες Μαγειρικές δεύτερη χρονιά

Οι Επικίνδυνες Μαγειρικές για 2η χρονιά στο Θεάτρο Αλκμήνη

Fotis KonstantopoulosSeptember 17, 2019
Comedy Club ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ

H Αθήνα αποκτά το δικό της Comedy Club

Fotis KonstantopoulosSeptember 16, 2019
connected we stand 2019

CONNECTED WE STAND
Ένα τριήμερο Φεστιβάλ για τη στήριξη 30.000 θυμάτων πολέμου

Fotis KonstantopoulosSeptember 13, 2019

Έρχεται η κορυφαία συναυλία της χρονιάς από τον ΟΠΑΠ: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα στις 22 Σεπτεμβρίου στο Markopoulo Park

Asteropi ChainaSeptember 2, 2019
Shoot.. Score … Win

Η Γιορτή του Μπάκετ στο Allou! Fun Park

Asteropi ChainaAugust 30, 2019
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μιλούν για τη ξεχωριστή συναυλία που θα δώσουν στο Ηρώδειο για την Ένωση « Μαζί για το Παιδί»!

Maria CheimonidouAugust 29, 2019
30 χρόνια Καίτη Γαρμπή

30 χρόνια Καίτη Γαρμπή: Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη συναυλία!

Maria CheimonidouAugust 28, 2019