Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου - Page 2 of 3 - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου
Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλαμβάνεις με χαρά κάποιες έξτρα υποθέσεις οι οποίες σε καλύπτουν τουλάχιστον ιδεολογικά αλλά και σαν χαρακτήρα γιατί κάπου βγαίνει το δυναμικό σου κομμάτι και ξεκινάς με ευκολία οτιδήποτε θέλεις αλλά είναι και αναγκαίο.
Ερωτικά: Δεν περιμένεις να ακούσεις τι θέλει το άλλο άτομο γιατί ξέρεις καλά τι επιθυμείς εσύ, οπότε μπορεί να το καπελώσεις, όχι με άσχημο τρόπο και να κάνεις την έκπληξη. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό θα αναλάβεις εσύ να τον προσεγγίσεις περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις να γίνονται χωρίς την θέληση σου πράγματα, επειδή δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Σίγουρα πάντως θα αναλάβεις ένα κομμάτι να το βγάλεις εις πέρας, κυρίως αν φορά στο εξωτερικό ή σε κάποια νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αλλάζεις το πεδίο που κινείσαι γιατί δεν θέλεις άλλο να είσαι αδύναμος/η. Δεν περιμένεις να σε καλέσουν όπου και να θέλεις να πας. Παίρνεις πρωτοβουλίες που μπορεί να μην είναι εύκολο να τις προχωρήσεις, αλλά κάτι θα συμβεί που θα σε ωθήσει να συνειδητοποιήσεις πράγματα για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Πιθανόν με τον Κριό να έχεις μια μεγαλύτερη πιθανότητα να είστε μαζί γιατί έχετε πολύ μεγάλη σεξουαλική έλξη. Επίσης μπορεί να μην ντρέπεσαι τόσο πολύ όπως παλιά και σιγά-σιγά να υπάρχει μια εσωτερική αναθεώρηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιοι συνεργάτες σου ή άτομα που είναι πολύ κοντά σου κάνουν πράγματα που μπορεί να μην σε ρωτούν για αυτό η δική σου απελευθέρωση είναι θέμα ημερών, επειδή δεν θέλεις να είσαι θύμα κανενός.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δίνεις τα πάντα για να είσαι κοντά με άλλα άτομα και σίγουρα αυτό σε εκφράζει αλλά μπορεί να νιώθεις κάποιες έντονες πιέσεις για να κινηθείς και να μην παραμένεις στην αδράνεια και όλο αυτό θα σε κάνει να αλλάξεις άποψη για κάποιες πολύ στενές σχέσεις.
Ερωτικά: Η ξαφνική συνειδητοποίηση ότι τελικά δεν θέλεις να είσαι μόνος/η αλλά να έχεις την αυτονομία σου και να είσαι όσο μπορείς πιο κοντά στο άτομο που σου αρέσει, θα σε κάνει να αλλάξεις στροφή 180 μοιρών και να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά αλλά και με απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντλείς από τους άλλους την δυναμικότητα και κυρίως την τάση για ξεκαθάρισμα και ίσως κινηθείς για να δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις και τι οι άλλοι. Γενικά πρέπει να βάλεις στην θέση τους πολλά από τα κακώς κείμενα και είναι ευκαιρία να το κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν θέλεις τίποτε να πάει χαμένο και ίσως αυτό να σε προχωράει σε μια νέα πραγματικότητα. Όσο και να μην επιθυμείς να μπλεχτείς, τελικά θα βρεθείς μπροστά και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ίσως ένας πονοκέφαλος να σε ταλαιπωρεί και να πρέπει να χαλαρώσεις για να σου περάσει.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να ασχολείσαι με τον Κριό, τελικά θα το κάνεις γιατί και ο ίδιος θα σε πιέσει για να είστε όσο μπορείτε πιο κοντά. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να βελτιώσεις την επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ασχοληθείς με ένα ξεκαθάρισμα που θα είναι για σένα πολύ ανακουφιστικό, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις το λάθος από το σωστό.

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Prev2 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

Bolivar Beach Bar

Sven Väth και Röyksopp έρχονται στην Αθήνα στις 28 και 29 Ιουνίου!

Maria CheimonidouJune 20, 2019
UNITE With Tomorrowland

Το UNITE With Tomorrowland έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 27 Ιουλίου!

Maria CheimonidouJune 19, 2019
Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004

H Άννα Βίσση είχε εμφανιστεί στα MAD VMA 2004 ανάμεσα σε 100 μοντέλα!

Asteropi ChainaJune 19, 2019
Noz

Ο YouTuber Noz επέστρεψε με νέο βίντεο!

Maria CheimonidouJune 14, 2019

Το “The Notebook” γίνεται musical!

Asteropi ChainaJune 14, 2019
Athens Retro Festival

Athens Retro Festival: Έρχεται ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις!

Maria CheimonidouJune 13, 2019
VEGAS

VEGAS: Αποκαλύφθηκε το 2ο Challenge του Extreme Cookie!

Maria CheimonidouJune 12, 2019
Pournaras

Ο Pournaras έβγαλε ΝΕΟ τραγούδι μαζί με τον Arva και έριξαν το YouTube!

Maria CheimonidouJune 11, 2019
NOZ

Νέο βίντεο από τον NOZ! Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε Άνδρα και Γυναίκα?

Maria CheimonidouJune 11, 2019