Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα! - Mad TV
More Stuff

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων, το βέβαιο είναι ότι θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σου ζωής με πολύ ευχάριστο τρόπο. Θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να γνωρίσεις την μεγάλη αγάπη.
Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνονται κάποιες καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, προς το παρόν, θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση, τόσο στη δουλειά όσο και με τη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς είναι πιθανό να σου προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα εισοδήματα αυτής της περιόδου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνω τις επαφές μου και να προωθήσω τις ιδέες μου. Ενδεχόμενα θα βρω τους συμμάχους για να τις υλοποιήσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, την Τρίτη περνάει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος γι’ αυτό θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φλερτάρεις, να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να ανανεωθείς, να περάσεις καλά. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να κάνεις συζητήσεις, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Τώρα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι προοπτικές που υπάρχουν αυτή την περίοδο είναι σαφώς περισσότερες, αρκεί να τις αξιοποιήσεις με σύνεση. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιό σου και τα τρίγωνά τους με τον Πλούτωνα είναι οι όψεις που σε εξωθούν στο να μπεις στη δράση. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι οι προσπάθειες αυτής της περιόδου θα αποδώσουν και δεν αποκλείεται να συνάψεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή άθλησης γιατί ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό μου, μού προκαλεί άγχος και πρέπει να εκτονώνω την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, ιδιαίτερα της ερωτικής ζωής του Διδύμου που έχει γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το εξάγωνό της με τον Δία δηλώνει ότι θα ασκηθείς στο αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ! Θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά αλλά μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη και που θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2017, απαιτεί εχέφρονες επιλογές.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Άρη στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, η αλήθεια είναι ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Πιθανώς να νιώθεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι ή ότι δεν έχεις την αναγνώριση που σου αναλογεί από τους ανωτέρους σου ή ότι το περιβάλλον είναι πολύ ανταγωνιστικό για τις αντοχές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου και από τα κουτσομπολιά που μπορεί να διασύρουν το όνομά μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τον έρωτα σε μια φιλική σου σχέση ή σε μια συλλογική σου δραστηριότητα. Θα έχεις την τάση να βγαίνεις περισσότερο με τις παρέες σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το νέο σου φλερτ. Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας ευδοκιμούν οι μυστικοί έρωτες, τα μυστήρια, οι καταστάσεις που διαδραματίζονται μακριά από τα μάτια του κοινωνικού σου περίγυρου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα βρεις τις διεξόδους σου, προκειμένου να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Καλό θα ήταν ναι μεν να εντείνεις τις προσπάθειές σου αλλά να είσαι συνετός/η και να μην κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Η περίοδος είναι καλή για να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου, να οργανωθείς και να δώσεις τις μάχες σου με ομαδικό πνεύμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχεις, ιδιαίτερα αν θέλεις να κρατήσεις μυστική την προσωπική σου ζωή, γιατί οι αποκαλύψεις αυτών των ημερών μπορεί να σε εκθέσουν.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

παρουσιάστρια του "La Banda

Αυτή είναι η παρουσιάστρια του “La Banda” – Το «έμαθε» από το Google και τελικά είναι αλήθεια 😮

Asteropi ChainaJuly 18, 2018
Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε τι θα συμβεί στην "Μουρμούρα" μετά την αποχώρηση της Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Πώς θα αποχωρήσει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε την απάντηση

Asteropi ChainaJuly 18, 2018

Δείτε φωτογραφίες από το Mad Beach Volley: Models vs Celebrities edition powered by Ant1 🏐

Asteropi ChainaJuly 18, 2018
μήνυμα του Τούρκου νικητή Survivor στον Ηλία

Το μήνυμα του νικητή του τούρκικου Survivor στον Ηλία Γκότση!

Maria CheimonidouJuly 18, 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον 3ο κύκλο του Stranger Things!

Maria CheimonidouJuly 17, 2018
υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2018

Maria CheimonidouJuly 17, 2018
Ariana Grande και η Gigi Hadid

Η Ariana Grande και η Gigi Hadid πρωταγωνιστούν σε νέα καμπάνια

Maria CheimonidouJuly 17, 2018

Αυτός είναι ο λόγος που η Ραμόνα Βλαντή δεν πήγε στον γάμο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου!

Asteropi ChainaJuly 17, 2018
Χώρισαν Τζούλια και Μιχάλης

Χώρισαν Τζούλια και Μιχάλης λίγο μετά το τέλος του Power of Love!

Asteropi ChainaJuly 17, 2018