Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας (17/05 – 23/05) - Mad TV
More Stuff

Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας (17/05 – 23/05)

Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας (17/05 – 23/05)
Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η άνοιξη, είναι αλήθεια ότι είναι μια περίοδος κατά την οποία βγαίνεις από ένα τούνελ και βλέπεις το φως του ήλιου. Δεν ξέρεις τι να πρωτοξεκινήσεις, με τι να πρωτοασχοληθείς και σε τι να επενδύσεις. Μερικές φορές το άγχος όμως του να τα κάνεις όλα μαζί σε κάνει να χάνεις και λίγη από τη γοητεία όλων αυτών που συμβαίνουν. Προτείνεται να ξεκινήσεις με ένα, άντε δύο εγχειρήματα (έχουμε και ανάδρομο Ερμή από τις 19) και να προχωράς απολαμβάνοντας την κάθε σου κίνηση. Έχουμε και μια νέα σελήνη στον Ταύρο, στις 18, που σημαίνει ότι θα έρθουν και κάποια ευρώ προς τη μεριά σου. Βέβαια, να είσαι προσεκτικός με τις εντελώς νέες συμφωνίες, που προκύπτουν μετά τις 19.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως κάποιες φορές να αναρωτιέσαι πώς να είσαι αποτελεσματικός. Ίσως ο μόνος τρόπος για αυτό είναι να υπάρχει ευχαρίστηση, πάθος σε αυτό που κάνεις. Να έχεις κάτι “να πεις” με την πράξη σου, με τη δουλειά σου, με το έργο σου. Δεν είσαι ο τύπος της απλής διεκπεραίωσης, δηλαδή μπορείς να γίνεις, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά δεν σου ταιριάζει. Είσαι ο τύπος της δημιουργίας και της αρμονίας και αυτό μπορεί να εκφραστεί με πάθος, μόνο. Παρεμπιπτόντως, η νέα σελήνη στις 18 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε ανανεώνει. Έρχονται και ευκαιρίες για να εκφραστείς, να φτιάξεις πράγματα, να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, που μπορεί να είναι και εσωτερικά μόνο. Μακάρι να απομακρυνθείς από στερεότυπα, προκαταλήψεις, κοινωνικές κατασκευές και πιέσεις και να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό και τις πραγματικές σου επιθυμίες προς τα έξω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα έρχεται πάλι μια από αυτές τις περίεργες περιόδους που ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος και όλα φαίνονται αλλιώς: είτε πηγαίνουν πιο αργά, είτε δεν είναι και τόσο κατανοητά, είτε η πραγματικότητα φαντάζει διαστρεβλωμένη κάποιες φορές. Είναι και τα πρακτικά ζητήματα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μπλοκάρει τις εξελίξεις σε ορισμένα θέματα, αλλά και αυτό έχει τη χρησιμότητά του. Δεν είναι κακό ένα διπλοτσεκάρισμα κάποιων υποθέσεων, και τώρα θα έχεις τον χρόνο και για αυτό. Και σαφώς έχει και τα καλά του. Μισοτελειωμένες δουλειές από το παρελθόν, επανέρχονται και κλείνουν ως εκκρεμότητες. Ίσως και πρόσωπα από τα παλιά να είναι ώρα να επανέλθουν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους έχει και μια θετική πλευρά. Φέρνει θέματα από το παρελθόν ή βγάζει στην επιφάνεια σκοτεινά σημεία από μέσα σου, τα οποία θέλουν επεξεργασία. Και η αλήθεια είναι ότι όταν τα αντιμετωπίσεις, θα νιώσεις ένα είδος ανακούφισης. Αν τα αφήσεις καταχωνιασμένα, απλώς να υπάρχουν, τότε πιθανώς θα σε ελέγχουν υποσυνείδητα. Σε άλλα νέα, η νέα σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου ευνοεί τις ομάδες, τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή.

 

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Prev1 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More Stuff

More in More Stuff

TOC TOC

«TOC TOC ενεργός τώρα!» έρχεται στο θέατρο ΗΒΗ!

Maria CheimonidouJanuary 8, 2019
Christmas Magic Festival

Christmas Magic Festival: Οι Καλύτεροι και Πολυβραβευμένοι Μάγοι του Λας Βέγκας έρχονται στην Αθήνα για να μας εντυπωσιάσουν!

Maria CheimonidouDecember 22, 2018
Homo Greco

Homo Greco: O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σκηνοθετεί για πρώτη φορά – Δείτε την παράσταση

Asteropi ChainaDecember 22, 2018
Χρονικό Διάστημα

Η παράσταση «Χρονικό Διάστημα» επιστρέφει 10 χρόνια μετά την πρώτη της παρουσίαση!

Asteropi ChainaDecember 21, 2018

To best seller βιβλίο «Η Ψιλικατζού» μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι!

Asteropi ChainaDecember 21, 2018
Μιχάλης Ρακιντζής

Απόλαυσε τον Μιχάλη Ρακιντζή στον Σταυρό του Νότου Plus!

Maria CheimonidouDecember 21, 2018
Scary Merry Christmas

Ετοιμάσου να ζήσεις τα πιο Scary Merry Christmas στο Allou! Fun Park!

Maria CheimonidouDecember 20, 2018
Revolut

Η Revolut απέκτησε Ευρωπαϊκή Τραπεζική Άδεια με στόχο να γίνει η Amazon του Banking

Maria CheimonidouDecember 18, 2018
Wella New Wave

WELLA: Απελευθερώνει τη δύναμη των μαλλιών

Maria CheimonidouDecember 17, 2018