Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα παλιό αντικείμενο αξίας ή απλά ασχοληθείς με ιστορικές μελέτες.

Ερωτικά
Για μια ακόμη φορά, ο Κρόνος σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με τις επιλογές σου και να κρατήσεις… μικρό καλάθι! Το καλύτερο που μπορείς να έχεις είναι μια σχέση με προβλήματα ή εμπόδια που είναι εξ αρχής γνωστά και στους δύο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως φρόντισε να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην εργασία σου.

Ερωτικά
Ο Άρης «απαιτεί» να ζήσεις την κάθε σου στιγμή με ένταση και πάθος, φρόντισε ωστόσο να έχεις έναν ή μια παρτενέρ που… δεν θα σε δυσκολέψει σε αυτό! Επιπλέον μην αμελήσεις να λάβεις τα δέοντα «μέτρα ασφαλείας».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου ζητά να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος κι όλα μπορεί να ξεκινήσουν καθώς θα ασχολείσαι με μια υπόθεση, που… αδυνατείς να την εξετάσεις μόνον με την λογική σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion.

Ερωτικά
Από την στιγμή που άλλα νιώθει η καρδιά σου κι άλλα προστάζει το μυαλό σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, αφού μπορεί να την μετανιώσεις. Το χειρότερο δε απ’ όλα θα ήταν να κάνεις μια «κίνηση απελπισίας».

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *