Ζώδια Τρίτης 3 Ιανουαρίου

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, ώστε να τακτοποιηθούν αρκετά από αυτά. Θέματα καριέρας είναι σε στασιμότητα, όμως είναι θέμα χρόνου να μπούνε σε μια σταθερή πορεία. Βάλτε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας και οργανώστε το πρόγραμμα σας. Αποφύγετε σημαντικές αγορές και έξοδα.   Η ανάγκη σας για περισσότερη επικοινωνία με το ταίρι σας, σας κάνει ευρηματικούς/ές και είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αποφύγετε τις αναφορές σε σφάλματα του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην συνεργάτη ανοίγει μια καινούρια πόρτα που θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά προτού πάρετε αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί η ευκαιρία για να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά και θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι προτού δεσμευτείτε. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω κεκτημένης ταχύτητας.   Η στήριξη που έχετε από το περιβάλλον σας είναι ότι χρειάζεστε στην παρούσα φάση εσείς που έχετε απογοητευτεί από τις σχέσεις σας. Πάρτε τα πάνω σας και μην επηρεάζεστε τόσο από κάποιες ατυχείς στιγμές που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παροδικές.

ΙΧΘΥΣ

Η διάθεση σας για περιπλανήσεις σε καινούριες επαγγελματικές κατευθύνσεις είναι έντονη και μπορεί να σας έρθει μια καινούρια ιδέα που θα θέλετε να υλοποιήσετε άμεσα. Η μέρα ενδείκνυται για κατάστρωση σχεδίων καθώς και για να τακτοποιήσετε κάθε είδους εκκρεμότητες. Αποφύγετε την λήψη αποφάσεων που θα επιφέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.   Οι πεποιθήσεις σας μπορούν να αλλάξουν έπειτα από τη συναναστροφή σας με νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, κάτι που θα ξενίσει τα οικεία σας πρόσωπα. Μην σας απασχολούν γνώμες τρίτων και ακολουθείστε με σιγουριά τα μονοπάτια που προσελκύουν το ενδιαφέρον σας.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *