Ζώδια Τρίτης 3 Ιανουαρίου

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε αποφασίσει με σιγουριά να εγκαταλείψετε την τρέχουσα εργασία σας, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δώσετε μία συνέντευξη. Όπως και να έχει, μην βασίζεστε στην παρόρμηση της στιγμής και φροντίστε να εξασφαλίσετε πρώτα μια θέση εργασίας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οφειλές προς οργανισμούς.   Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκληθούν εντάσεις σχετικά με θέματα σπουδών και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρανταχτά επιχειρήματα για να γίνετε πειστικοί/ες και να αποδείξετε την ωριμότητα των αποφάσεων σας. Αποφύγετε τις προστριβές. Δεν θα σας εξυπηρετήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να προκύψουν ορισμένες αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας, αλλά θα είναι προς όφελος σας. Η μέρα μπορεί να σας φανεί κουραστική και δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να αποδράσετε έστω νοητικά, όμως οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν θα σας το επιτρέψουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις σας.   Έπειτα από τις διατροφικές υπερβολές των γιορτών, θέλετε να βρείτε και πάλι τη φόρμα σας και είναι ιδανική μέρα για να οργανώσετε ένα πιο υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα. Αν μάλιστα το συνδυάσετε και με άσκηση, τα αποτελέσματα θα είναι πιο σύντομα και εμφανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τακτοποιήστε εγκαίρως εκκρεμότητες με θέματα δημοσίου και συνεννοηθείτε με τους συνεταίρους σας, ώστε να μοιραστείτε τα οικονομικά βάρη. Η μέρα είναι λίγο δύσκολη από πλευράς διεκπεραιώσεων, αλλά είναι επιτακτική η τακτοποίηση τους. Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως πεσμένα τα πράγματα, αλλά δεν είναι λόγος για να απογοητεύεστε.   Η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, σας κάνει απόμακρους/ες από το περιβάλλον σας και κινείτε υποψίες. Μια παράλληλη σχέση έχει φέρει έντονη αναταραχή στη ζωή σας και θα πρέπει με κάθε τρόπο να πάρετε τις αποφάσεις σας προτού δημιουργηθούν δράματα.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *