Ζώδια Τρίτης 3 Ιανουαρίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινούρια σχέδια υπάρχουν στο μυαλό σας και σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους στόχους σας με περισσή ζέση. Προτιμήστε πιο ιδιωτικές στιγμές ενώ εργάζεστε, καθώς η διάθεση σας είναι αρκετά εριστική σήμερα και δεν ευνοούνται επαφές με κόσμο. Οπλιστείτε με υπομονή αν ασχοληθείτε με τακτοποίηση λογαριασμών.   Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις, οι οποίες οφείλονται στις ψυχικές σας μεταπτώσεις κυρίως, παρά στα οικονομικά σας. Μπορείτε φερειπείν να περάσετε όμορφα συζητώντας με κάποιο/α φίλο/η σε ένα καφέ, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Διάθεση να υπάρχει.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες έχετε μπει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και καθώς είστε μες στη ζωτικότητα, μπορείτε να τακτοποιήσετε με άνεση αρκετά θέματα που αποφεύγατε είτε επειδή βαριόσασταν, είτε επειδή δεν είχατε χρόνο. Οι θετικές όψεις Ήλιου – Σελήνης ενισχύουν τον τομέα της καριέρας και της φήμης και θα έχετε μια θετική εξέλιξη σήμερα.   Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας, οι πιέσεις όμως που δέχεστε από το περιβάλλον σας είναι πολλές και είναι ένας σημαντικός λόγος που είστε σε μια μόνιμη διαμάχη. Κανείς δεν μπορεί να σας ορίσει τι θα κάνετε με τη ζωή σας και δεν θα πρέπει να αισθάνεστε άβολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακά εμπόδια θα προκαλέσουν ορισμένες καθυστερήσεις στη δουλειά σας, όμως δεν είναι λόγος για να σας παίρνει από κάτω μιας και θα είναι παροδικά. Κοντρολάρετε τον εκνευρισμό σας, γιατί μπορεί να ξεσπάσετε σε συνεργάτες σας. Η μέρα παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια ως προς τα οικονομικά σας, αλλά από το μεσημέρι και μετά βελτιώνεται.   Η αντίληψη που έχετε για ορισμένα βασικά θέματα της ζωής, προκαλεί εμπόδια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ακραίες. Ενδεχομένως να πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα, ώστε να μην προκαλούνται συνεχώς διαμάχες.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *