Ζώδια Τρίτης 3 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να μπείτε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, όμως λόγω φόρτου εργασίας θα προσαρμοστείτε σύντομα. Η μέρα μπορεί να σας φανεί ατελείωτη σε κάποιες φάσεις, ειδικά αν ασχοληθείτε με θέματα δημοσίου, όμως είναι ιδανική για να διεκπεραιώσετε τρέχουσες εκκρεμότητες μιας και έχετε αρκετή ζωτικότητα.   Ίντριγκες μεταξύ φίλων για αισθηματικά ζητήματα είναι ένας σημαντικός λόγος για να διαλυθούν οι σχέσεις και καθώς βρίσκεστε σε μια παρόμοια κατάσταση που σας προκαλεί εκνευρισμό κι απογοήτευση. Σκεφτείτε σοβαρά αν αξίζει να διαλυθεί μια φιλία για κάτι που μπορεί να είναι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακά είστε στα καλύτερα σας, η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και με το χιούμορ και την ευγένεια σας μπορείτε να πείσετε ακόμα και τον πιο δύσκολο συνομιλητή σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν απολογισμό των εσόδων σας καθώς και για να προγραμματίσετε μελλοντικές συναντήσεις   Μπορείτε από το απόγευμα και μετά να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης του σπιτιού ή με την ανανέωση της εμφάνισης σας. Αν αποφασίσετε να βγείτε για να διασκεδάσετε, πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα καινούριο εγχείρημα που έχετε στα σκαριά συλλέγοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται και είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τις δεξιότητες σας μέσω της άμεσης επαφής με το κοινό σας. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις.   Βάλτε μικρούς και εφικτούς στόχους σχετικά με τη βελτίωση της εμφάνισης σας, ώστε να παίρνετε κάποια ικανοποίηση για κάθε έναν που θα εκπληρώνετε.. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με την αγορά ενός ρούχου σε μικρότερο νούμερο ή ενός αξεσουάρ.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *