Ζώδια Τρίτης 24 Ιανουαρίου

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από τις επαφές που θα κάνετε, αρκεί να το πάρετε ζεστά από νωρίς το πρωί ώστε να μη χαθεί αδίκως η μέρα. Αφροδίτη και Πλούτωνας ευνοούν τις προσπάθειές σας, οπότε όσο πιο σύντομα δραστηριοποιηθείτε, τόσο πιο πολλά αποτελέσματα θα έχετε.   Θέλετε να δεσμευτείτε με κάποιο άτομο που θα σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε και μέχρι να το βρείτε, δεν σκοπεύετε να χάσετε το χρόνο σας δεξιά κι αριστερά με τον καθένα, έτσι όμως, μπορεί να χάσετε την ευκαιρία για να γνωρίσετε κάποιο αξιόλογο πρόσωπο. Λίγο φλερτ, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε μες στην αβεβαιότητα και εκεί που είχατε πάρει ορισμένες αποφάσεις για το μέλλον σας, ενδεχομένως να μπει μέσα σας το μικρόβιο της αμφιβολίας και να θέλετε να τα παρατήσετε. Αλλάξτε πλεύση αν κάτι δεν σας φαίνεται εφικτό και μην χάνετε αδίκως το χρόνο σας επιμένοντας σε καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά.   Διασκέδαση, βόλτες σε όμορφα μέρη και κουβεντούλα με το ταίρι σας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και θα είναι ιδανική ευκαιρία για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αν είστε ελεύθεροι/ες, έντονη κοινωνική ζωή και παρέα με φιλικά πρόσωπα θα σας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης.

ΙΧΘΥΣ

Με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας μπορείτε να έχετε εξαιρετική πρόοδο, αρκεί να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που σας έχουν πιάσει σχετικά με το μέλλον. Αρπάξτε με αποφασιστικότητα τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να μην φοβάστε τις εξελίξεις. Προσπαθήστε να μοιράσετε ισόποσα το χρόνο μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής.   Επισκέψεις συγγενικών προσώπων θα ταράξουν τις ισορροπίες σας εξαιτίας της έλλειψης διακριτικότητας στη συμπεριφορά τους. Για να περάσει μια ώρα αρχύτερα η δοκιμασία, φροντίστε να μην τους δώσετε βήμα για περαιτέρω κουβέντες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας για να βγείτε κερδισμένοι.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *