Ζώδια Τρίτης 24 Ιανουαρίου

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι κάτι που σας απασχολεί πολύ και προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, όσο όμως και να το τραβάτε, δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθετε στα πάντα. Βάλτε προτεραιότητες και αναζητήστε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αποφύγετε τις συγκρίσεις με άλλους και δείτε εσείς τι μπορείτε να κάνετε.   Η τεμπέλικη διάθεση σας από το μεσημέρι και μετά δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινής ρουτίνας. Δώστε τροφή στο πνεύμα σας και μην αισθάνεστε ενοχές επειδή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα. Αξιοποιήστε το χρόνο σας εποικοδομητικά ή απλώς ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Είστε αποφασισμένοι να πάρετε ρίσκα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενδεχομένως όμως να σας κόψει κάποιος τη φόρα με τις απόψεις του προκαλώντας σας αμφιβολίες. Σίγουρα οι εμπειρίες του καθενός είναι διαφορετικές, ακούστε όμως και κάποιες πληροφορίες που σας δίνουν, ώστε να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις.   Από το απόγευμα και μετά θα δεχτείτε ευχάριστες επισκέψεις που θα συμβάλλουν στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας καθώς θα ακούσετε απόψεις που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ζυγίζετε τις καταστάσεις. Ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, μια ξένη γλώσσα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να διευρύνει τις γνώσεις σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, οπότε είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπι ή ένα σπορ που θα τονώνει την φυσική και ψυχική σας κατάσταση.   Αν ζείτε στο εξωτερικό, ενδεχομένως να σας πιάσει έντονη νοσταλγία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι μακριά σας και να μελαγχολήσετε. Επικοινωνείτε με όσους σας λείπουν καθώς η τεχνολογία σας δίνει τη δυνατότητα να εκμηδενίζετε τις αποστάσεις.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *