Ζώδια Τρίτης 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι κάπως απρόβλεπτη και καλό είναι να αποβάλλετε την ένταση σας για να μην αποσυντονιστείτε. Ξεκινήσετε από νωρίς το πρόγραμμα σας, ώστε να μην σας επηρεάσουν πιθανές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας. Ημέρα κατάλληλη για να τακτοποιήστε εκκρεμότητες και να δώσετε έμφαση στη βελτίωση των γνώσεων και των μεθόδων σας.   Έχετε την αίσθηση πως έχει φτάσει η σχέση σας σε τέλμα και δεν ασχολείστε πλέον καθόλου με τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, ώστε να μην ταλαιπωρείστε και σπαταλάτε το χρόνο σας άδικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ όλες τις πιέσεις που μπορεί να δέχεστε για οικονομικά ζητήματα, μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι και θέλετε να δείτε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε σήμερα να βρείτε τους ρυθμούς σας, στην πορεία όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σας δώσουν ώθηση.   Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με μικροπροβλήματα υγείας (όπως για παράδειγμα να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο). Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν περνούν ούτε έξω από το ιατρείο, σκεφτείτε πόσο πόνο και ταλαιπωρία θα γλιτώσετε όταν θα έχετε κάνει την υπέρβαση ξεπερνώντας τους φόβους σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φήμη και καριέρα θα σας απασχολήσουν πολύ και εξαιτίας της υπέρμετρης ανάγκης σας να προβληθείτε, υπάρχει περίπτωση να γίνετε υπερβολικά ανταγωνιστικοί, κάτι που θα σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος και κούραση. Η ενίσχυση του εισοδήματος σας και είναι κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές σε τρίτους.   Σελήνη και Άρης εντείνουν το ερωτικό σας πάθος και για κάποιους/ες μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση σας, σε κάποιους/ες άλλους/ες όμως, μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *