Ζώδια Τετάρτης 25 Ιανουάριου

ΚΡΙΟΣ

Μείνετε πιστοί στις αποφάσεις σας και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας χωρίς να αμφιβάλετε. Σημαντικές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις, καλό είναι να γίνουν έπειτα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, που θα είναι οι συνθήκες πιο ευνοϊκές. Αποφύγετε περιττά έξοδα και αγορές που δεν επείγουν, ώστε να μην χρειαστεί να ζοριστείτε.   Εκεί που πάει να στρώσει η κατάσταση στα αισθηματικά σας, μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην έρωτα ταράζει τα νερά της σχέσης σας και είστε σε σύγχυση, όμως θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει όλη αυτή η ανακατωσούρα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χαρά σας είναι μεγάλη εξαιτίας ενός νέου εγχειρήματος που έχετε στα σκαριά, μην ανακοινώνετε όμως τα σχέδια σας δεξιά κι αριστερά, τουλάχιστον μέχρι να υλοποιηθούν. Με τη διαχείριση των οικονομικών σας χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός και δεν θα πρέπει να αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα σε θέσεις ισχύος.   Είστε θυμωμένοι/ες με το ταίρι σας και επικρατεί ανάμεσα σας μια τεταμένη ατμόσφαιρα που είναι θέμα χρόνου να εκτονωθεί. Μιλήστε, εκφράστε τα παράπονα σας και στην ανάγκη, ξεσπάστε. Μην τα κρατάτε μέσα σας γιατί έτσι κάνετε αν μη τι άλλο, κακό στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενισχύστε την αντοχή και την ψυχραιμία σας για να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που συμβαίνουν και να μπορείτε ταυτόχρονα να παράγετε έργο. Η μέρα έχει κάποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε γενικές γραμμές όμως δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα. Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης μπορούν να εξελιχθούν θετικά, αρκεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας.   Βιάζεστε να «τακτοποιηθείτε» και να κάνετε οικογένεια, περισσότερο επειδή σας επηρεάζουν οι γύρω σας και σας πιάνουν συχνά τα υπαρξιακά σας, σήμερα όμως θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις έπειτα από τη συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *