Ζώδια Πέμπτης 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και χάνετε πολύτιμο χρόνο άδικα. Ενδεχομένως να έχετε επηρεαστεί από κάποιο όνειρο ή από τα γεγονότα γύρω σας. Όπως και να έχει, μην πανικοβάλλεστε γιατί είναι περισσότερο παιχνίδια του μυαλού σας όλο αυτό. Η μέρα προβλέπεται αρκετά βατή και δίχως προβλήματα.   Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία και το παιχνίδι, ώστε να εκτονωθούν εποικοδομητικά. Κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι ή οτιδήποτε μπορεί να ακονίσει τη σκέψη είναι ιδανικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγάλτε για λίγο από το μυαλό σας όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και να μπορέσετε να δουλέψετε. Ξεκινήστε τη μέρα με αισιοδοξία, ακούστε μουσική και όχι ειδήσεις και εστιάστε στους στόχους σας. Περιορίστε τις επαφές με όσους σας φορτώνουν με αρνητικές σκέψεις και επιλέξτε πιο αισιόδοξα άτομα.   Η αστάθεια στα ερωτικά σας μπορεί να οφείλεται σε κάποια ερωτική απογοήτευση που σας έχει κάνει επιφυλακτικούς/ές και επειδή δεν θέλετε να επενδύετε συναισθηματικά, δίνετε τέλος εσείς στις σχέσεις μόλις αρχίζουν να σοβαρεύουν. Μην τους/τις βάζετε όλους/ες στο ίδιο τσουβάλι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει μια υποβόσκουσα κατάσταση η οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί καθώς υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα που δεν συζητιούνται εγκαίρως. Η μέρα δεν προβλέπεται πολύ αποτελεσματική, εκτός κι αν καταφέρετε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα.   Σχέσεις που βασίζονται σε ψέματα δεν πρόκειται να κρατήσουν και καλό είναι να είστε ειλικρινείς και ευθείς απέναντι στο ταίρι σας. Αν για παράδειγμα αισθάνεστε πως η σχέση σας έχει βαλτώσει, μην παριστάνετε πως είναι όλα ρόδινα. Συζητήστε και επιλύστε τα προβλήματα σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *