Ζώδια Πέμπτης 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα είναι αναπόφευκτες και ίσως πρέπει να το πάρετε απόφαση μια ώρα αρχύτερα και να αναζητήσετε μια άλλη κατεύθυνση, προτού βρεθείτε σε διέξοδο. Συνεργασίες που δεν αποφέρουν κάποιο όφελος, είναι πραγματικά σκέτο χάσιμο χρόνου. Η μέρα απαιτεί υπευθυνότητα και αποφυγή παρορμητικών ενεργειών.   Μια παράλληλη σχέση που προσπαθείτε να κρατήσετε μυστική, σας έχει αποξενώσει από το περιβάλλον σας και αρχίζετε να νιώθετε έντονη μοναξιά. Το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεστε κανέναν ή νιώθετε άβολα με όλο αυτό, θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας, αρκεί να αποφύγετε άσκοπες σπατάλες. Καινούριες συνεργασίες, αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης και επέκταση επιχειρήσεων ευνοούνται πολύ, ενώ είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων.   Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας δίνει το πάθος και την ένταση που αναζητάτε, όμως δεν είστε σίγουροι/ες κατά πόσο ταιριάζετε για να κάνετε μόνιμη σχέση. Είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεστε τόσο μακροπρόθεσμα και ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να εξελιχθεί μία σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Υπερασπίστε τα δικαιώματα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας παρεξηγήσει και να διαπληκτιστεί μαζί σας. Θα πρέπει δηλαδή να είστε ψύχραιμοι και να θέσετε σοβαρά επιχειρήματα. Ημέρα ευνοεί την επίλυση επαγγελματικών ζητημάτων που σας απασχολούν. Προσέξτε μόνο μην σας παρασύρει ο εκνευρισμός σας και χάσετε το δίκιο σας.   Οι ισορροπίες είναι λεπτές στον οικογενειακό τομέα και είναι αρκετά ψυχοφθόρα η κατάσταση, όμως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά στην παρούσα φάση μιας και δεν εξαρτάται από εσάς η εξέλιξη. Κρατήστε ουδέτερη στάση και αφήστε το χρόνο να εξομαλύνει τα πράγματα.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *