Ζώδια Πέμπτης 12 Ιανουαρίου

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί είναι πεσμένοι και μαζί με αυτούς και η διάθεση σας, επειδή όμως αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, είναι λάθος να αφήνετε ανεκμετάλλευτο το χρόνο σας. Η έντονη κακοκαιρία μπορεί να σας έχει εγκλωβίσει, μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνεται, για να σκεφτείτε ήρεμα και διεξοδικά τα μελλοντικά σας σχέδια. Η συνεχής ενασχόληση σας με τα άγχη της καθημερινότητας, έχει σαν αποτέλεσμα να μένει πίσω η προσωπική σας ζωή, προκαλώντας αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Μην επικεντρώνεστε μόνο σε προβλήματα και βάλτε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι/ες, ρίξτε μια καλύτερη ματιά στο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι επηρεάζεστε έντονα από την Πανσέληνο καθώς υπάρχει ο Ήλιος στο ζώδιο σας συν ότι είστε στον άξονα του Καρκίνου, οπότε έχετε λιγάκι το νου σας και μην παρασύρεστε από την ένταση που μπορεί να αισθάνεστε. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες παίρνουν την κατιούσα και προτιμάτε να εργαστείτε μακριά από το πλήθος. Λίγα λεπτά διαλογισμού, θα σας βοηθήσουν αισθητά.   Θέματα παιδιών θα σας προκαλέσουν κούραση, μπορείτε όμως να τα κρατήσετε απασχολημένα με δραστηριότητες που θα συμβάλλουν στην εκτόνωση τους. Δημιουργικές ενασχολήσεις, κάποια παιχνίδια (που δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο) θα κερδίσουν το ενδιαφέρον τους και δεν θα βαριούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ρυθμοί σας έχουν αλλάξει και προσπαθείτε να προσαρμοστείτε, οι συνεχείς ανατροπές όμως δεν ευνοούν καινούρια ξεκινήματα, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να μπείτε ξανά στο πρόγραμμα σας. Ημέρα ακατάλληλη για σημαντικά εγχειρήματα, για μετακομίσεις καθώς και για μετακινήσεις και ταξίδια.   Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα σας δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείτε με χιούμορ τις εμπειρίες σας από τη σφοδρή κακοκαιρία και ενδεχομένως να ανταλλάξετε ιδέες και πρακτικές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Καινούριες γνωριμίες ευνοούνται υπό το φως της Πανσελήνου.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *