Ζώδια Πέμπτης 12 Ιανουαρίου

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως σας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια καθώς αισθάνεστε πως σας έχουν δεθεί τα χέρια και προσπαθείτε με διάφορες πατέντες να επιλύσετε την κατάσταση, αλλά μάταια. Κάτι που δεν αντιμετωπίζεται για τον α ή β λόγο, μην επιμένετε να ασχολείστε και να συγχύζεστε. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με όσα έχετε και αν δεν μπορείτε, μην κάνετε τίποτα.   Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές στιγμές για ανάπαυλα στη ζεστασιά του σπιτιού σας. Ετοιμάστε ένα περιποιημένο γεύμα για τους αγαπημένους σας ή τον εαυτό σας οι ελεύθεροι/ες και απολαύστε μία ταινία, ένα βιβλίο και οτιδήποτε μπορεί να σας χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως πεσμένη η απόδοση, αλλά δεν είναι λόγος για να πέφτει το ηθικό σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να αφήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πλάνα που δεν είναι της παρούσης για να υλοποιηθούν. Αναζητήστε πληροφορίες που θα σας λύσουν τυχόν απορίες μέσω διαδικτύου.   Η ανατροπή των σχεδίων σας για το βράδυ δεν πρέπει να σας προκαλεί απογοήτευση μιας και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση στο σπίτι ή αν δεν σας εξυπηρετεί αυτό, να αξιοποιήσετε τις στιγμές για να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψεις συγκεχυμένες σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες και καθώς αισθάνεστε αδικημένοι από τις οικονομικές απολαβές της δουλειάς σας, θα πάρετε ρίσκα με υψηλό ποσοστό επικινδυνότητας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αυξάνει την ανάγκη σας να ξεσπαθώσετε, είναι όμως ακατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Αφήστε για σήμερα τις μεγάλες αποφάσεις.   Κάποιος/α σας έχει χάσει από τα στέκια που κυκλοφορείτε και σας αναζητά έντονα. Ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τις προθέσεις του/της, δεν παύει όμως να ισχύει το ενδιαφέρον του/της. Παρατηρήστε αντιδράσεις από το περιβάλλον σας και μπορεί να ενθουσιαστείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *