Ζώδια Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Περιορίστε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο και δυνάμεις. Η μέρα προβλέπεται αρκετά αγχωτική καθώς εσείς προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, ενώ ταυτόχρονα σας απασχολούν και θέματα σπιτιού. Πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα ώστε να νιώσετε ανανεωμένοι/ες και φρέσκοι/ες.   Αντιμετωπίστε με χιούμορ πιθανή ζημιά στο σπίτι και μην προκαλείτε πανικό, ειδάλλως στο μέλλον θα αναγκαστούν τα μέλη της οικογένειας προκειμένου να γλυτώσουν τις φασαρίες, να κρύβουν οτιδήποτε μπορεί να σας δυσαρεστήσει. Το ένα μυστικό θα φέρνει το άλλο και θα χαθούν οι ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είστε να σας πιουν στο ποτήρι. Η αισιοδοξία σας κάνει να λάμπετε, είστε μες στην καλή διάθεση για να κάνετε πράγματα και μπορείτε να πετύχετε πολλά με τόσο ανεβασμένο το ηθικό σας. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχαγωγία ευνοούνται καθώς και ακριβές αγορές. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές και τα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστους χώρους.   Αφιερώστε το υπόλοιπο της ημέρας στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με οτιδήποτε ευφραίνει την ψυχή σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε καινούριες συνταγές, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να βγείτε και να διασκεδάσετε. Μια όμορφη έκπληξη περιμένει τους/τις ελεύθερους/ες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ενίσχυση του εισοδήματός σας μπορεί να σας βγάλει από το αδιέξοδο, όμως θα πρέπει να παραμείνετε προνοητικοί ώστε να μην βγείτε εκτός προγραμματισμού. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά για τα επαγγελματικά σας και θα νιώσετε διπλή ικανοποίηση. Αν ξεκινάτε σήμερα την επιχείρηση σας, οι οιωνοί είναι καλοί, αρκεί να μην κάνετε σημαντικές παραλείψεις.   Η σχέση σας περνά αρκετές διακυμάνσεις, σήμερα όμως είναι μια καλή στιγμή για να προσπαθήσετε να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Μην κάθεστε στο σπίτι. Κάντε μία έξοδο, χαλαρώστε με κανένα ποτάκι και συζητήστε ήρεμα. Αποφύγετε να ξύσετε πληγές.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *